Meny

Nu tar vi in nya medlemmar!

 Vill du bli bättre på att nätverka, skapa nya möjligheter och utveckla dig själv i din yrkesroll? Vill du coachas några av Sveriges främsta inspiratörer och nytänkare? Gör ditt nätverk till din största tillgång tillsammans med oss!

4good Business Network finns i Stockholm & Göteborg med nya starter våren 2018! 4good Business Network är ett kvinnligt affärsnätverk för dig som är en nyfiken påverkare som vill utvecklas och skapa möjligheter tillsammans med andra i ett helt nytt sammanhang! Affärsnätverket är både för dig som är anställd och entreprenör.

Gör din intresseanmälan här!

Vi på 4good brinner för att göra dig till en bättre nätverkare. Vi vill att affärsnätverket ska bli ditt bästa bollplank med medlemmar som du längtar efter att träffa. Du möter också några av Sveriges bästa och nytänkande inspiratörer och företagsledare som delar med sig av sina erfarenheter.

Det här får du som deltagare i 4good Business Network:
- Ett nytt kontaktnät med över 400 kvinnor från 4good Business Network
- Nära samarbete och utbyte av erfarenheter med medlemmarna i din nätverksgrupp
- Nycklar till hur du blir en framgångsrik nätverkare - The 4good Way of Networking!
- Nätverksträffar med handplockade företagare och inspiratörer som utvecklar dig i din yrkesroll
- Två afterworkmingel då du som medlem får bjuda med en gäst
- Tillgång till alla medlemmar digitalt 

Kostnad: 8 900 kr exl. moms

Intresserad? Hör av dig till mig!

Susanne Halsius
4good Business Network Manager
073 417 00 30

Möt några av medlemmarna i 4good Business Network

"Att aktivt delta i olika nätverk är en viktig del i min roll som företagsledare. 4good Business Network är befriande för tankeprocessen, att få lyssna till inspirerande människor och delta i samtal som innehåller både skratt och värme. Det ger mig en hållbar kombination av att nätverka med en må bra känsla och en stark vilja till att fortsätta utvecklas. Ett nätverk som ger mig viktiga endorfiner helt enkelt!"
Satu Andersson, VD Birka Cruises

"Jag kände ett behov av att träffa andra kvinnor i näringslivet och det var därför jag valde att gå med i 4good Business Network. Det var så inspirerande med alla föreläsare som ingick i nätverksträffarna. Mycket givande! Och jag har hittat många nya kunder till min egen verksamhet!"
Line Stampe Jobeus, Grundare och ägare av Carotte Group

"Jag gick med i 4good Business Network för att få lite mer inspiration och träffa andra powertjejer som är duktiga entreprenörer. Under min tid i affärsnätverket har jag träffat inspirerande tjejer och jag har gjort afffärer! Jag tycker absolut att man ska joina 4good Business Network! Här gör man affärer!"
Edit Künstlicher, VD PR-byrån editK

"Jag har tidigare inspirerats av 4goods events så när 4good lanserade 4good Business Network var det självklart för mig att vara med. Jag har träffat fantastiska människor och det har varit en påfyllnad för mig som entreprenör. Vi gör inte bara business med varandra, utan här har jag träffat tjejer som vet vad de vill och vi tillsammans kan göra något stort."
Nina Larsdotter, författare och förläggare, Litet Förlag

Partner Business Network

Bli medlem

Vill du också vara med i 4good? Signa upp dig för för vårt nyhetsbrev!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners gör vi skillnad!