Meny
4good Business Network
Idag är ett starkt nätverk din viktigaste tillgång! Som medlem i vårt affärsnätverk blir du en bättre och mer medveten nätverkare som skapar nya möjligheter, samarbeten och affärer! 

Gör ditt nätverk till din största tillgång!

Nya nätverksstarter 2017! 4good Business Network är ett kvinnligt affärsnätverk för dig som är en nyfiken påverkare som vill utvecklas och skapa möjligheter tillsammans med andra i ett helt nytt sammanhang! 4good Business Network finns i Stockholm & Göteborg med nya starter våren 2017. Affärsnätverket är både för dig som är anställd och entreprenör.

Vi på 4good brinner för att göra dig till en bättre nätverkare. Vi vill att affärsnätverket ska bli ditt bästa bollplank med medlemmar som du längtar efter att träffa. Du möter också några av Sveriges bästa och nytänkande inspiratörer och företagsledare som delar med sig av sina erfarenheter.

 

Läs mer om vår start i Stockholm!

Läs mer om vår start i Göteborg!

Gör din intresseanmälan här!

Det här ingår i ditt medlemskap i 4good Business Network:

  • Ett nytt kontaktnät med över 400 kvinnor från 4good Business Network
  • Nära samarbete och utbyte av erfarenheter med medlemmarna i din nätverksgrupp
  • Sex nycklar till hur du blir en framgångsrik nätverkare - The 4good Way of Networking!
  • Sex nätverksträffar med handplockade företagare och inspiratörer som utvecklar dig i din yrkesroll
  • Två afterworkmingel då du som medlem får bjuda med en gäst
  • Mat och dryck ingår vid alla tillfällen
  • Tillgång till alla medlemmar i en sluten grupp på Facebook och på LinkedIn

Kostnad: 8 900 kr ex moms 

Partner Business Network

Nyfiken? Ring oss!

Carina Sunding

Grundare och VD 
4good
0707 44 90 44

Marie Thorslund
Delägare och Networking Queen 
073 901 59 18

Möt några av medlemmarna i 4good Business Network

"Att aktivt delta i olika nätverk är en viktig del i min roll som företagsledare. 4good Business Network är befriande för tankeprocessen, att få lyssna till inspirerande människor och delta i samtal som innehåller både skratt och värme. Det ger mig en hållbar kombination av att nätverka med en må bra känsla och en stark vilja till att fortsätta utvecklas. Ett nätverk som ger mig viktiga endorfiner helt enkelt!"
Satu Andersson, VD Birka Cruises

"Jag kände ett behov av att träffa andra kvinnor i näringslivet och det var därför jag valde att gå med i 4good Business Network. Det var så inspirerande med alla föreläsare som ingick i nätverksträffarna. Mycket givande! Och jag har hittat många nya kunder till min egen verksamhet!"
Line Stampe Jobeus, Grundare och ägare av Carotte Group

"Jag gick med i 4good Business Network för att få lite mer inspiration och träffa andra powertjejer som är duktiga entreprenörer. Under min tid i affärsnätverket har jag träffat inspirerande tjejer och jag har gjort afffärer! Jag tycker absolut att man ska joina 4good Business Network! Här gör man affärer!"
Edit Künstlicher, VD PR-byrån editK

"Jag har tidigare inspirerats av 4goods events så när 4good lanserade 4good Business Network var det självklart för mig att vara med. Jag har träffat fantastiska människor och det har varit en påfyllnad för mig som entreprenör. Vi gör inte bara business med varandra, utan här har jag träffat tjejer som vet vad de vill och vi tillsammans kan göra något stort."
Nina Larsdotter, författare och förläggare, Litet Förlag

Bli medlem

Vill du också vara med i 4good? Signa upp dig för för vårt nyhetsbrev!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners gör vi skillnad!