Meny

4good Work

Motivera dina medarbetere och få Happy Results!
Vill du ha Happy Results? Lisa Ekström inspirerar dig och ger dig verktygen att forma en rolig arbetsplats. För hur hanterat man de som inte vill? Hon menar att har du roligt så skapar du bättre resultat! På 4good Work får du verktygen för hur du kan läsa av medarbetarens komfortzoner och hitta bästa sättet att motivera alla i ditt team. Lisa är en populär föreläsare med över 20 års erfarenhet inom försäljning och kundservice! 

Gör #digitalsuccé och strålande affärer med sociala medier!
Möt sociala medier-strategen, tidigare GT-chefredaktören och internationella föreläsaren Frida Boisen – kvinnan som vann INMA-awards för Best Use of Social Media på tidningsvärldens Oscarsgala i San Francisco, blev utsedd till Årets affärsnätverkare i Sverige i våras och som just nu skissar på Dagens Industris sociala medier-strategi. Hon är just nu aktuell med boken "#digitalsuccé - så lyckas du med sociala medier" och på 4good Work ger hon dig sina absolut bästa tips på hur DU lyckas med allt från ditt personliga varumärke till ditt företags kampanjer i sociala medier. 

Keep moving forward! Boka här, Varmt välkomna!

Tidigare inspiratörer

Inspireras till framgång av superentreprenören Paolo Roberto! För första gången avslöjar han sina hemligheter bakom sitt framgångsrika entreprenörskap. Idag driver småbarnsfarsan Paolo flera framgångsrika företag, är välkänd programledare och har sålt över 200 000 kokböcker. Han är uppe med tuppen och tränar & yogar, utvecklar nya pastasortiment, skriver böcker på löpande band och är på gång med ny restaurang! Ett kraftpaket som sticker ut från mängden. "Alla människor föds som unika fantastiska individer med oanade möjligheter, men alltför många dör som bleka kopior. Just därför väljer jag att gå åt andra hållet än dit alla andra går!" Gör du som alla andra - blir du som alla andra!

Personligt ledarskap, försäljning & kommunikation! Möt Mia Törnblom - en av Sveriges främsta föreläsare - som under en eftermiddag på Rival coachar oss i personligt ledarskap, försäljning och kommunikation. Hur du når mål, skapar gemenskap och blir framgångsrik. Personligt ledarskap handlar om ansvar, tillit och att hantera relationer. Och nyckeln heter självinsikt och stark självkänsla. Mia ger dig bästa tipsen på hur du bygger ditt personliga varumärke och hur du hanterar svåra situationer. Med egna erfarenheter, humor och igenkänning ger Mia dig verktyg och tips till hur du kan utvecklas på jobbet!

Vad är det som gör att vissa företag, organisationer och människor blir så framgångsrika? En av Sveriges främsta mentala tränare & coacher, Michael Södermalm, menar att rätt attityd alltid är viktigare än rätt resurser! Och att framgång inte är någon tillfällighet. Det är en färdighet! And he knows - han har tränat över två miljoner människor i 27 länder! Nu har du chansen att utveckla dig och kollegorna i världsklass med Michael Södermalm och utveckla din dolda potential, bryt nya barriärer och nå enastående resultat!

Retorik, kommunikation och vardagsmakt! Vill du lära dig konsten att få folk att lyssna? Få kontrollen över ditt liv genom att lära dig förstå vardagsmakt? Men också lära dig att hantera besvärliga typer snyggt? Då är det här eftermiddagen för dig! Elaine Eksvärd samlar ihop godbitarna från sina tre bästsäljande böcker Vardagsmakt, Snacka Snyggt och Härskarteknik och ger också bonusmaterial - allt för att du ska få mer inflytande och kontroll över din vardag, Men humor och värme ger hon enkla kommunikationsknep som gör stor skillnad!

Kom och lyssna på succécoachen Olof Röhlander som inspirerar dig hur du blir bäst när det gäller! Du lär dig metoder för att våga ta emot beröm och skaka av dig kritik. Tuffa utmaningar blir inte längre något att undvika utan ett sätt att växa som människa. Våga ta chansen - och göra annorlunda! Olof delar med sig av sina skarpa insikter med en dos humor och igenkänningsfaktorn är hög. En föreläsning för hela teamet!

4good Work med Christer Olsson 
Kom och utveckla ditt personliga ledarskap tillsammans med Christer Olsson, en av Sveriges mest karismatiska inspiratörer som ger dig nya idéer och tankar om hur du kan ta nästa steg för att utvecklas! För det som inte utvecklas kommer till slut avvecklas. Han är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé och är idag en av Nordens mest anlitade föreläsare!  Han brinner för att hjälpa människor att i större utsträckning nyttja sin potential. Hans ambition är att så tankefrön, så att du som åhörare ska gå från att "veta" till att "göra”. 

Bli medlem

Vill du också vara med i 4good? Signa upp dig för för vårt nyhetsbrev!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners gör vi skillnad!