Meny
4good & Hand in Hand
TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD!
Nu blir 4goodbyn i Indien verklighet!

Äntligen, en dröm vi haft länge blir nu verklighet! Tillsammans med er 4goodare kommer vi under två års tid att stödja kvinnorna i en indisk by genom organisationen Hand in Hand.

Så nu söker vi er alla ni 4goodtjejer som tillsammans med oss på 4good och Hand in Hand vill vara med och hjälpas åt att samla 350 000 kronor! 350 000 kronor är mycket pengar, men vi vet att vi kan skapa förändring för tusensatals kvinnor i Indien genom att göra det här tillsammans!

112 000 kronor

Så här mycket har vi samlat in hittills!

Tack till alla er är med och bidrar, det här gör vi tillsammans!

Här är namnen på alla som är med och bidrar till 4goodbyn i Indien!

Så här går det till:

Tillsammans samlar vi in 350 000 kronor. Alla bidrag är välkomna, stora som små!

Swisha ditt belopp till swishnnummer: 123 609 76 12 !

Det går också bra att betala in via Hand in Hands bankgiro och plusgiro. I meddelande/ i ämnesraden anger du: 4good, Förnamn Efternamn

Bankgiro 900 - 0910
Plusgiro 90 00 91 - 0


Du som är med och stödjer får:

  • En investering för framtiden! Dina pengar är inte ett bidrag utan något som ger positiva effekter på lång sikt och skapar förändring på riktigt!
  • Följa byn och utvecklingen genom kontinuerliga uppdateringar och nyhetsbrev!
  • Vara delaktig och följa med på nära håll!
  • Ditt namn på 4good.se
  • Möljigheten att resa till byn och möta kvinnorna som vi stöttar!

SWISHNUMMER:
123 609 76 12

 

Det går också bra att betala in via bankgiro och plusgiro.
I meddelande/ i ämnesraden anger du: 4good, Förnamn Efternamn

Hand in Hand
Bankgiro 900 - 0910
Plusgiro 90 00 91 - 0

Varför Hand in Hand och varför just i Indien?

En tredjedel av Indiens befolkning lever i extrem fattigdom och kvinnorna är särskilt utsatta. De har inte samma sociala status och trots att landet är på framfart på många sätt, halkar kvinnorna efter. Framförallt på landsbygden. För oss på 4good känns det helt rätt att stötta kvinnorna i Indien genom att sätta igång verksamheten på plats, istället för att skapa ett biståndsberoende. 

Att vi valt att stötta just Hand in Hand är för att de har ett stort fokus på att hjälpa kvinnor genom självhjälp. Kvinnorna får utbildning på plats och lär sig grundläggande kunskaper i gruppdynamik, ekonomi och hur man driver en affärsverksamhet. När kvinnor får en inkomst bidrar det till att de får en starkare och mer jämlik roll, såväl i familjen som i samhället. Vi tror på Hand in Hands arbete med att utbilda och stärka kvinnor som nyckeln till att bekämpa fattigdom!

Tillsammans blir man stark! Och det är precis vår devis på 4good.

"Kvinnors entreprenörskap är vägen ut ur fattigdom"

OM Hand in Hand

Hand in Hands vision är en värld utan fattigdom och barnarbete. Genom utbildning, träning i entreprenörskap och tillgång till mikrolån hjälper vi framförallt kvinnor att starta små familjeföretag. Tack vare den ökade inkomsten kan de långsiktigt förbättra situationen för sig själva och sina familjer.

Hand in Hands unika arbetsmodell för hjälp till självhjälp har hittills bidragit till att över 1,7 miljoner företag och 2,5 miljoner jobb har skapats eller vidareutvecklats i våra verksamhetsländer (Indien, Afghanistan och Östafrika).

www.handinhand.nu

Tack!

Stort tack till produktionsbyrån Penny Lane Communication som hjälpt oss och Hand in Hand med projektledning av tryck och ordnat sponsor så att vi under våra Making a Changekvällar i februari kunnat dela ut fantastiska posters till er som engagerar er i vår 4goodby i Indien! Och tack till Norrmalmstryckeriet i Häggvik som hjälpte till att trycka alla posters! :)

Bli medlem

Vill du också vara med i 4good? Signa upp dig för för vårt nyhetsbrev!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners gör vi skillnad!