Meny

Gör ditt nätverk till din största tillgång!

Är du på jakt efter nya möjligheter?
- Vill du bli bättre på att nätverka, skapa nya möjligheter och utveckla dig själv i din yrkesroll
- Vill du få inspiration, mod och massor av nya spännande kontakter
- Vill du möta några av Sveriges främsta inspiratörer och nytänkare

4good Business Network startar med en ny grupp med plats för 80 tjejer i slutet av september! Läs mer om upplägget och allt som ingår längre ner.

Nyfiken och vill veta mer? Fyll intresseanmälan så hör vi av oss med hur du ansöker! 

Intresseanmälan!

Det här får du som deltagare i 4good Business Network:
- Ett nytt kontaktnät med över 400 kvinnor från 4good Business Network
- Tillgång till alla medlemmar i en sluten grupp på Facebook och på LinkedIn
- Nära samarbete och utbyte av erfarenheter med medlemmarna i din nätverksgrupp
- Sex nycklar till hur du blir en framgångsrik nätverkare - The 4good Way of Networking!
- Sex nätverksträffar med handplockade företagare och inspiratörer som utvecklar dig i din yrkesroll
- Två afterworkmingel då du som medlem får bjuda med en gäst
- Månatliga spaningsluncher på Penny & Bill på GT30
- VIP-inbjudningar till olika partnerevents t ex Dress for Success med MOOD-gallerians personal shopper

Deltagaravgift: 8 900 kr ex moms 

4good Business Network 6

Hösten 2017

Carina & Marie - The 4good Way of networking
21 september, Klara Strand

Peter "Peppe" Ekmark - försäljning
18 oktober, Klara Strand

Hyper Island - kreativitet & idégenering
14 november, Tändstickspalatset

AW-mingel
28 november, Klara Strand

Våren 2018

Frida Boisen - Digital framtidsspaning
23 januari, Klara Strand

Trine Grönlund  - Effektivitet
14 mars, Tändstickspalatset

Susanne Liljenberg - Entreprenörskap
16 april, Klara Strand

AW-mingel
30 maj, Klara Strand

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till Susanne Halsius, 4good Business Network manager på

Möt våra föreläsare

THE 4GOOD WAY OF NETWORKING
Carina Sunding och Marie Thorslund är nätverksexperterna som ger dig redskapen och nycklarna för att skapa ett starkt nätverk. Att nätverka är att bygga både relationer och ditt personliga varumärke ditt fokus ska vara på vad du kan kan bidra med istället för att fokusera på vad du själv kan få. Det finns många tips och trix för att skapa ett starkt nätverk, och nu delar de med sig av alla sina hemligheter till dig!

FÖRSÄLJNING
Hur skapar man lönsam försäljning? Entreprenören Peter "Peppe" Ekmark har knäckt koden - sälj med kärlek! Han har lett Metros annonsavdelningen till försäljninsgrekord och tagit MTG-koncernen till nya höjder. Nu är han aktuell med boken "Pojken som levde sina drömmar". Med sina egna fallgropar och framgångar i backspegeln inspirerar Peter och ger konkreta tips för hur du skapar lönsamhet utifrån hans favoritmotto: allt är möjligt bara DU vill!"

KREATIVITET & IDÉGENERERING
Hyper Island leder utvecklingen inom utbildning för människor och företag som vill växa och fortsätta vara konkurrenskraftiga i den alltmer digitaliserade världen. Med fokus på kreativitet och innovation håller Hyper Island i en idégenererings workshop och en kreativ resa. När dagen är över kommer du att lämna workshopen med Hyper Islands bästa verktyg och metoder för att jobba kreativt och att generera och konceptualisera idéer!

DIGITAL FRAMTIDSSPANING
Sociala medier-strategen Frida Boisen tar oss in i framtidens digitalisering! Hon är digital chef på Bonnier Tidsskrifter, krönikör på Göteborgs Tidningen och för Expressen. Hon är internationell föreläsare, vann INMA-awards för Best Use of Social Media på tidningsvärldens Oscarsgala i San Francisco och har tidigare blivit utsedd till Årets affärsnätverkare i Sverige. Just nu är hon aktuell med boken "#digitalsuccé - så lyckas du med sociala medier.

EFFEKTIVITET
Idag då allt hela tiden ska gå fortare kontrar webbTV-entreprenören Trine Grönlund, tidigare New York-bo och numera SLOW-ambassadör, med en ny otippad väg till ökad produktivitet, innovationskraft och välbefinnande. Genom en blandning av forskning, business cases och personlig erfarenhet lär Trine oss att bli skarpare i en värld som är mer och mer komplex - allt för att du ska bli mer innovativ, lyhörd, smart och välmående på jobbet och i din ledarstil.

ENTREPRENÖRSKAP
Susanne Liljenberg är den kreativa entreprenören som somnar och vaknar med nya idéer. Hon delar med sig av hur du bygger ett tydligt och lönsamt varumärke - med hjärta. Susanne är en av grundarna till framgångsrika butikskedjan GRANIT, hon ligger bakom succékonceptet LEVA Kungslador, Creperie Strykjärnet och det omtalade värdshuset Guldkaggen - alla på Gotland. Hon får saker att hända och är en av Sveriges ambassadörer för kvinnors företagande.

Spaningslunch i trädkojorna!
Ta med en spaning till bordet! En gång i månaden ses vi i Moods coola trädkojor som ligger på Mood Stockholms terrass! En gömd kreativ oas! Här möter du medlemmar från alla våra pågående affärsnätverk och från Stay Connected! Vi träffas i en avslappnad miljö och delar våra spaningar på aktuella trender och händelser samtidigt som vi äter en god lunch från Café Egoîste! Vi ryms 6 personer i kojorna och som medlem i 4good Business Network får du vara med en gång under ditt nätverksår.

Du bekostar lunchen själv.

Datum hösten 2017
Torsdag 14 september
Tisdag 17 oktober
Tisdag 7 november
Torsdag 7 december

Nytt för hösten är våra nätverksluncher på GT30:s restaurang Penny & Bill. Första onsdagen i varje månad med start i oktober samlar vi alla i affärsnätverket som vill och kan för en lunch full av networking, inspiration och nya av möjligheter!

Lunch till självkostnadspris

Dress for success!
Ett av våra nätverkstips är att du ska våga visa mer av dig själv! På så sätt blir det lättare att komma ihåg dig! Som medlem får du tips och hjälp från Jacqueline Sundström, stylist och Personal Shopper från MOOD - att förhöja din stil, look och garderob. Jaqueline Sundström har en stor erfarenhet av mode och med ett säkert öga kommer hon att inspirera dig till att visa mer av dig själv, både på jobbet och privat!

Datum för hösten kommer inom kort!

Bli medlem

Vill du också vara med i 4good? Signa upp dig för för vårt nyhetsbrev!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners gör vi skillnad!