Meny

4good Business Network 6

Hösten 2017

Carina & Marie - The 4good Way of networking
21 september, Klara Strand

Peter "Peppe" Ekmark - försäljning
18 oktober, Klara Strand

Hyper Island - kreativitet & idégenering
14 november, Tändstickspalatset

AW-mingel
28 november, Klara Strand

Våren 2018

Frida Boisen - Digital framtidsspaning
23 januari, Klara Strand

Trine Grönlund  - Effektivitet
14 mars, NY PLATS! Urban Deli, Sveavägen 44

Susanne Liljenberg - Entreprenörskap
16 april, NY PLATS! Urban Deli, Sveavägen 44

4good Business Talk - Lunchföreläsning
24 april, 11.45-13.15 på GT30

AW-mingel på Clarion Hotel Stockholm 
30 maj

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till Susanne Halsius, 4good Business Network manager på

Möt våra föreläsare

THE 4GOOD WAY OF NETWORKING
Carina Sunding och Marie Thorslund är nätverksexperterna som ger dig redskapen och nycklarna för att skapa ett starkt nätverk. Att nätverka är att bygga både relationer och ditt personliga varumärke ditt fokus ska vara på vad du kan kan bidra med istället för att fokusera på vad du själv kan få. Det finns många tips och trix för att skapa ett starkt nätverk, och nu delar de med sig av alla sina hemligheter till dig!

FÖRSÄLJNING
Hur skapar man lönsam försäljning? Entreprenören Peter "Peppe" Ekmark har knäckt koden - sälj med kärlek! Han har lett Metros annonsavdelningen till försäljninsgrekord och tagit MTG-koncernen till nya höjder. Nu är han aktuell med boken "Pojken som levde sina drömmar". Med sina egna fallgropar och framgångar i backspegeln inspirerar Peter och ger konkreta tips för hur du skapar lönsamhet utifrån hans favoritmotto: allt är möjligt bara DU vill!"

KREATIVITET & IDÉGENERERING
Hyper Island leder utvecklingen inom utbildning för människor och företag som vill växa och fortsätta vara konkurrenskraftiga i den alltmer digitaliserade världen. Med fokus på kreativitet och innovation håller Hyper Island i en idégenererings workshop och en kreativ resa. När dagen är över kommer du att lämna workshopen med Hyper Islands bästa verktyg och metoder för att jobba kreativt och att generera och konceptualisera idéer!

DIGITAL FRAMTIDSSPANING
Sociala medier-strategen Frida Boisen tar oss in i framtidens digitalisering! Hon är digital chef på Bonnier Tidsskrifter, krönikör på Göteborgs Tidningen och för Expressen. Hon är internationell föreläsare, vann INMA-awards för Best Use of Social Media på tidningsvärldens Oscarsgala i San Francisco och har tidigare blivit utsedd till Årets affärsnätverkare i Sverige. Just nu är hon aktuell med boken "#digitalsuccé - så lyckas du med sociala medier.

EFFEKTIVITET
Idag då allt hela tiden ska gå fortare kontrar webbTV-entreprenören Trine Grönlund, tidigare New York-bo och numera SLOW-ambassadör, med en ny otippad väg till ökad produktivitet, innovationskraft och välbefinnande. Genom en blandning av forskning, business cases och personlig erfarenhet lär Trine oss att bli skarpare i en värld som är mer och mer komplex - allt för att du ska bli mer innovativ, lyhörd, smart och välmående på jobbet och i din ledarstil.

MAGIN MED INFLUENCER MARKETING!
Influencer marketing är ett begrepp som blir allt viktigare för marknadsförare och varumärken. Influencers har idag en räckvidd som vida överskrider många traditionella medier. Dessutom skapar influencers helt nya relationer mellan konsument och varumärke. Men som marknadsförare måste man våga släppa taget när man jobbar med influencers och med det förstå att det är influencern som är det starkaste varumärket mot sin publik. Linda Palmgren, f.d. VD United Influencers, berättar om magin med inflencer marketing och hur hon jobbar.
Linda Palmgren
4good Business Talks

24 april 

JAKTEN PÅ KÄNSLAN - KONSTEN ATT SKAPA MENINGSFULLA UPPLEVELSER 
När produkter och tjänster blir alltmer lika återstår kundupplevelsen som den viktigaste framgångsfaktorn ett företag har. Arvids mission är att göra företag och dess medarbetare medvetna om vilket värde de har möjlighet skapa för sin omgivning genom upplevelser. I allt de gör och säger. Om fler företag blir mer emotionella och upplevelseorienterade i relationen med människor så blir vår värld avsevärt bättre, och företagen mer lönsamma. 
Arvid Axland
4good Business Talks 

24 april

ENTREPRENÖRSKAP
Susanne Liljenberg är den kreativa entreprenören som somnar och vaknar med nya idéer. Hon delar med sig av hur du bygger ett tydligt och lönsamt varumärke - med hjärta. Susanne är en av grundarna till framgångsrika butikskedjan GRANIT, hon ligger bakom succékonceptet LEVA Kungslador, Creperie Strykjärnet och det omtalade värdshuset Guldkaggen - alla på Gotland. Hon får saker att hända och är en av Sveriges ambassadörer för kvinnors företagande.

Spaningsluncher på GT30

Ta med en spaning till bordet! Våra spaningsluncher är en succé som vi började med under 2017. En gång i månaden ses vi hos oss på GT30, för en lunch på restaurangen Penny & Bill.  Vi träffas i en avslappnad miljö och delar bordsvis våra spaningar på 1-2 minuter på aktuella trender och fenomen samtidigt som vi äter en god lunch till självkostnadspris! 

Datum våren 2018
1 mars, 4 april, 9 maj, 7 juni

4good Business Talks

NYHET! Vår variant av Ted Talks. Inspirationsföreläsning och lunch med trendspaningar inom innovation, ledarskap och utveckling. Ett fantastiskt sätt att fylla på och möta medlemmar från alla pågående affärsnätverkgrupper. 4good Business Talks är på GT30, på Grev Turegatan 30. 

Datum 2018
Nytt datum! 24 april & 15 oktober

4good breakfast club @Blueberry

Vi älskar att skapa tillfällen för er att träffas och nätverka! Vi har därför tillsammans med Blueberry valt att skapa några extra tillfällen för detta under året! Därtill en miniföreläsning av Blueberrys grundare, entreprenören, Ulrika Holm som peppar oss kring god och näringstät mat som skapar förutsättningar för energi och framgång! 

Först i kvarn kommer att gälla vid dessa tillfällen och vi återkommer för anmälan!

Datum för våren 2018

13 mars, 19 april & 17 maj

Bli medlem

Vill du också vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!