Meny

Ny affärsnätverksgrupp till hösten 2018!

Vill du bli bättre på att nätverka, skapa nya möjligheter och utveckla dig själv i din yrkesroll? Vill du möta några av Sveriges främsta inspiratörer och coacher? Vill du få energi, skapa affärer och samarbeten i ett nytänkande sammanhang?

Just nu tar vi in vi nya medlemmar till 4good Business Network som startar med en ny nätverksgrupp med plats för 80 nyfikna påverkare i september 2018! 

Vill du bli en av dem eller veta mer? Fyll i intresseanmälan så hör vi av oss till dig! Läs mer om allt som ingår i ditt medlemskap längre ner!
Networkinghälsningar från Carina & Marie och hela 4goodteamet!

Intresseanmälan!

Idén som blev en superkraft!


För tre år sedan förverkligade vi en idé. 

Att starta ett affärsnätverk vi själva saknade. Som handlar mer om vad du kan ge än vad du kan få. Där du visar mer av dig själv och uttalar vad du vill, behöver och drömmer om. Sedan dess har vi sett SUPERKRAFTEN på nära håll. Den magiska formeln där summan av tillsammans blir mycket större än vad vi någonsin kan skapa själva!

Vi har sett våra affärsnätverksmedlemmar utvecklas, förverkliga drömmar, connecta, karriärväxla, sätta nya mål och skapa business tillsammans. För i rätt sammanhang och med tydligare mål kommer du dit du vill! Ja, vi kan stolt säga att 4good Business Network har blivit ett enda stort Dream Team! 
 
Vill du också vara en del av vårt Dream Team?  Till våren tar vi in nya medlemmar i 4good Business Network i både Stockholm och Göteborg. Tillsammans med dig vill vi fortsätta skapa Sveriges mest nytänkande affärsnätverk – med både hjärta och själ.

Det här ingår i ditt medlemskap!

- Nätverksträffar med handplockade inspiratörer 
- 4good Business Talks - lunchföreläsningar med trendspaningar och nytänk
- Inbjudan till Spaningsluncher 
- Nycklar till hur du blir en framgångsrik nätverkare - The 4good Way of Networking!
- Tillgång till alla medlemmar digitalt
- Ett nytt värdefullt kontaktnät med alla medlemmar från 4good Business Network
- Nära samarbete och utbyte av erfarenheter med medlemmarna
- Power-mingel för att fira framgångsrika nätverkssäsonger 
- VIP-inbjudningar och förhandsläpp till events och resor.

Kostnad: 8 900 kr exl. moms per år

Vi på 4good brinner för att göra dig till en bättre nätverkare. Vi vill att affärsnätverket ska bli ditt bästa bollplank med medlemmar som du längtar efter att träffa. Du möter också några av Sveriges bästa och mest nytänkande inspiratörer som delar med sig av sina erfarenheter.

Carina Sunding och Marie Thorslund är entreprenörerna och inspiratörerna som brinner för att stärka kvinnor, både i karriären och i livet som helhet. De driver Sveriges största kvinnliga nätverk och har mött och lyft fram tusentals kvinnor. 2016 blev de utnämnda till en av Årets Inspiratörer och deras podd Sunshinepodden nominerades som en av Sveriges bästa poddar 2016. 

Nyfiken?
Fråga mig!

Har du några frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till Susanne Halsius, Business Network Manager för affärsnätverket i Stockholm på eller 073-417 00 30.

Bli medlem

Vill du också vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners gör vi skillnad!