Meny

Business Network - Göteborg

Är du på jakt efter nya möjligheter?

 • Vill du bli bättre på att nätverka, möta några av Sveriges bästa inspiratörer och nytänkare och utveckla dig själv i din yrkesroll?
 • Vill du få inspiration, mod och massor av nya spännande kontakter?

  Nu har du chansen att delta i ett nätverk som blir din största tillgång! 

4good är Sveriges största kvinnliga nätverk med 30 000 medlemmar. Genom 4good Business Network ger vi kvinnor chansen att samlas i ett fokuserat sammanhang där utveckling och nätverkande skapar nya möjligheter. Många spännande samarbeten och nya arbeten har skapats genom vårt nätverk.  

4good Business Network finns i Stockholm & Göteborg och är till både för dig som är anställd och entreprenör.

Fyll intresseanmälan om du vill veta mer eller skicka in din ansökan redan idag till och berätta vem är du, varför vill du vara med och vad du kan bidra med till!

Intresseanmälan!

Nätverksträffar 2017/2018

Hösten 2017

 • Tisdag 3 oktober
  Nätverksträff med ledarskapscoachen Lisa Kamoja Ekström
  Så skapar du ett ledarskap som sätter rätt kultur och når hållbara resultat.

 • Tisdag 24 oktober
  Nätverksträff och Ideation Workshop med Hyper Island

 • Onsdag 22 november
  Nätverksträff och ledarskapsworkshop med Johan Grip från Gaia Leadership

 • Tisdag 5 december
  Afterworkmingel, bring a friend!

Våren 2018

 • Onsdag 31 januari
  4good Business Network Göteborg kickoff med vänner! Vi startar året med ett härligt Kickoff-mingel där du får ta med dina vänner. Vi bjuder på en inspirerande föreläsning om mod och nätverkande.

 • Torsdag 22 februari
  Försäljning med Peter Ekmark och The 4good Way of Networking med Carina & Marie

 • Onsdag 14 mars
  Sunshine moments! Din stund i stråkastarljuset! Dela din story eller pitcha din affärsidé, du har 5 minuter på dig!

 • Onsdag 11 april
  Retorik och kommunikation med Ami Hemviken

 • Onsdag 23 maj
  Afterworkmingel - bring a friend! Fokus är skapa nya kontakter!

Du kan också connecta också med medlemmarna digitalt! I en sluten Facebookgrupp möter du medlemmarna i din nätverksgrupp och i gruppen 4good Business Network på LinkedIn får du tillgång till alla medlemmar i alla nätverksgrupperna, både i Göteborg och Stockholm! 

Årsavgift för medlemskap i 4good Business Network - 8.900 kr exkl moms

Har du frågor gällande 4good Business Network? Mejla till bn@4good.se!

 

Här hittar du som är medlem en presentation av medlemmarna i ditt nätverk!

Du coachas av Sveriges bästa inspiratörer och nytänkare!

LEDARSKAP
Lisa "Kamoja" Ekström
ledarskap är en förening av starkt driv och ett stort hjärta, kryddad med en intensiv vilja att vinna. Med de ingredienserna lyckades hon förvandla en krisstämplad avdelning på SAS till en attraktiv arbetsplats. Det gjorde henne också till vinnare av Framgångsstipendiet. Hon är ärlig och rak och levererar i aha-upplevelser, skratt och energi. Prestigelöst blandas fakta med anekdoter och egna erfarenheter. Du får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå hållbara resultat.

THE 4GOOD WAY OF NETWORKING
Carina Sunding och Marie Thorslund är nätverksexperterna som ger dig redskapen och nycklarna för att skapa ett starkt nätverk. Att nätverka är att bygga både relationer och ditt personliga varumärke ditt fokus ska vara på vad du kan kan bidra med istället för att fokusera på vad du själv kan få. Det finns många tips och trix för att skapa ett starkt nätverk, och nu delar de med sig av alla sina hemligheter till dig!

FÖRSÄLJNING
Hur skapar man lönsam försäljning? Entreprenören Peter "Peppe" Ekmark har knäckt koden - sälj med kärlek! Han har lett Metros annonsavdelningen till försäljninsgrekord och tagit MTG-koncernen till nya höjder. Nu är han aktuell med boken "Pojken som levde sina drömmar". Med sina egna fallgropar och framgångar i backspegeln inspirerar Peter och ger konkreta tips för hur du skapar lönsamhet utifrån hans favoritmotto: allt är möjligt bara DU vill!"

RETORIK & KOMMUNIKATION
Om du vill bli trovärdig och nå fram med ditt budskap behöver du lära dig att övertyga istället för att övertala! Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom retorik och kommunikation. Hon nominerades till årets talare 2016 och är årets mest bokade talare i Sverige. Hon lär dig argumentera för din ståndpunkt, vara tydlig, skapa känslor och göra avtryck genom att använda viktigaste redskapet du har för att driva igenom en idé och påverka din omgivning - en medveten retorik. Bemästra den och du kan övertyga vem du än har framför dig, om vad du än vill!

KREATIVITET & IDÉGENERERING
Hyper Island leder utvecklingen inom utbildning för människor och företag som vill växa och fortsätta vara konkurrenskraftiga i den alltmer digitaliserade världen. Med fokus på kreativitet och innovation håller Hyper Island i en idégenererings workshop och en kreativ resa. När dagen är över kommer du att lämna workshopen med Hyper Islands bästa verktyg och metoder för att jobba kreativt och att generera och konceptualisera idéer!

SJÄLVLEDARSKAP
Trots att vår kunskap om ledarskap, motivation, mänskliga drivkrafter hela tiden ökar uteblir ofta resultaten. Vi är varken mer motiverade, mer engagerade eller friskare idag än för 10 år sedan, snarare tvärtom. Hur kommer det sig och vad kan vi göra åt det? Johan Grip från Gaia Leadership håller i en workshop i ledarskap! Vilken typ av ledarskap krävs framåt? Häng med och var delaktig i en spännnande resa från en övergripande nivå till handfasta verktyg - om hur du tar till vara din förmåga att leda dig själv! 

4goodteamet i Göteborg!

Susanne Modin

Linda Johansson

Linda Johansson

Malin Odéhn

I Göteborg drivs 4good Business Network av Susanne Modin från Eyesbreaker, Linda Johansson från Volvo Cars och av Malin Odéhn som är hotellchef på Scandic Hotel Europa.

Vi ses på Scandic Hotel Europa!

Vi möts på fina Scandic Hotel Europa på Nils Ericsonsgatan 21 som är vårt vattenhål och mötesplats för 4good Business Göteborg!

Bli medlem

Vill du också vara med i 4good? Signa upp dig för för vårt nyhetsbrev!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners gör vi skillnad!