Meny
4good Business Network
Idag är ett starkt nätverk din viktigaste tillgång! Som medlem i vårt affärsnätverk blir du en bättre och mer medveten nätverkare som skapar nya möjligheter, samarbeten och affärer! 

Gör ditt nätverk till din största tillgång!

Nya nätverksstarter 2017! 4good Business Network är ett kvinnligt affärsnätverk för dig som är en nyfiken påverkare som vill utvecklas och skapa möjligheter tillsammans med andra i ett helt nytt sammanhang! 4good Business Network finns i Stockholm & Göteborg med nya starter våren 2017. Affärsnätverket är både för dig som är anställd och entreprenör.

Vi på 4good brinner för att göra dig till en bättre nätverkare. Vi vill att affärsnätverket ska bli ditt bästa bollplank med medlemmar som du längtar efter att träffa. Du möter också några av Sveriges bästa och nytänkande inspiratörer och företagsledare som delar med sig av sina erfarenheter. 

Gör din intresseanmälan här!

Det här ingår i ditt medlemskap i 4good Business Network:

 • Sex nycklar till hur du blir en framgångsrik nätverkare - The 4good Way of Networking!
 • Sex nätverksträffar med handplockade företagare och inspiratörer som utvecklar dig i din yrkesroll
 • Två afterworkmingel då du som medlem får bjuda med en gäst
 • Mat och dryck ingår vid alla tillfällen
 • Tillgång till alla medlemmar i en sluten grupp på Facebook och på LinkedIn

Kostnad: 8 900 kr ex moms

 

För medlemmar:

Business Network 5 Stockholm - startar våren 2017, ansök nu!

Business Network Göteborg - nytt medlemsintag våren 2017, ansök nu!

Business Network 4 Stockholm

Business Network 3 Stockholm 

Stay Connected Stockholm - vårt fortsättningsnätverk i Stockholm 

 

 

Partner Business Network

Nyfiken? Ring oss!

Carina Sunding

Grundare och VD 
4good
0707 44 90 44

Marie Thorslund
Delägare och Networking Queen 
073 901 59 18

Möt några av medlemmarna i 4good Business Network

"Att aktivt delta i olika nätverk är en viktig del i min roll som företagsledare. 4good Business Network är befriande för tankeprocessen, att få lyssna till inspirerande människor och delta i samtal som innehåller både skratt och värme. Det ger mig en hållbar kombination av att nätverka med en må bra känsla och en stark vilja till att fortsätta utvecklas. Ett nätverk som ger mig viktiga endorfiner helt enkelt!"
Satu Andersson, VD Birka Cruises

"Jag kände ett behov av att träffa andra kvinnor i näringslivet och det var därför jag valde att gå med i 4good Business Network. Det var så inspirerande med alla föreläsare som ingick i nätverksträffarna. Mycket givande! Och jag har hittat många nya kunder till min egen verksamhet!"
Line Stampe Jobeus, Grundare och ägare av Carotte Group

"Jag gick med i 4good Business Network för att få lite mer inspiration och träffa andra powertjejer som är duktiga entreprenörer. Under min tid i affärsnätverket har jag träffat inspirerande tjejer och jag har gjort afffärer! Jag tycker absolut att man ska joina 4good Business Network! Här gör man affärer!"
Edit Künstlicher, VD PR-byrån editK

"Jag har tidigare inspirerats av 4goods events så när 4good lanserade 4good Business Network var det självklart för mig att vara med. Jag har träffat fantastiska människor och det har varit en påfyllnad för mig som entreprenör. Vi gör inte bara business med varandra, utan här har jag träffat tjejer som vet vad de vill och vi tillsammans kan göra något stort."
Nina Larsdotter, författare och förläggare, Litet Förlag

Så nätverkar du bäst!

Att nätverka är att bygga både relationer och ditt personliga varumärke. Fokus ska vara på vad du kan kan bidra med istället för att fokusera på vad du själv kan få. Här kommer några snabba tips från Carina & Marie som driver 4good, Sveriges största kvinnliga inspirationsnätverk. Såklart kommer du att lära dig mer om nätverkande som medlem i 4good Business Network! 

 1. Nätverka medvetet! Genom att du blir mer medveten om varför du nätverkar och vad du vill uppnå så är det enklare att nätverka utanför din komfortzon. 
 2. Ha ett öppet sinne! Se möjligheterna, ditt nätverk finns inte bara på jobbet utan var nyfiken även hos frisören, på barnens fotbollsträning eller hos din släkting.  
 3. Var generös bli en match maker! Fokus är att du ska ge mer än du tar. Så koppla ihop, rekommendera och hjälp till! Du kommer få tillbaka på ett eller annat sätt.
 4. Be om hjälp! Ta ansvar för ditt eget nätverkande, det kommer inte komma till dig. Var inte för stolt för att be om hjälp! Det värsta som kan hända är att du får ett nej.
 5. SAY IT! Uttala högt till andra vad du vill ha, vad du drömmer om och behöver. Hur ska någon annars kunna hjälpa dig?
 6. Visa din passion! Om du visar mer av dig själv blir du mer intressant. Så visa vad du brinner för och älskar! Då har andra lättare att relatera till dig, så våga vara äkta.

 

Bli medlem

Vill du också vara med i 4good? Signa upp dig för för vårt nyhetsbrev!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners gör vi skillnad!