Meny

Wear your intention - 4good armbanden

4good 18 februari 2016

Nu säljer vi armbanden till förmån för Hand in Hand och vårt projekt tillsammans, läs mer om 4good byn i Indien här!

Vill du också hjälpa till? Beställ dina armband här! Skapa din egen powerfulla kombination av armband. It is time to wear your intention! Armbanden är tillverkade i Sverige av jade och magnesitpärlor.

PRIS:
150 kr st. 
Fraktkostnad på 45 kronor tillkommer.

BESTÄLL HÄR!


<3 VidDinSida <3 startades i oktober 2016,av Jeanette Höglund.

Jag satt hemma i soffan en kväll och kände att jag fått nog!
Jag jobbar som ordningsvakt i tunnelbanan och har sett alldeles för mycket elände och började fundera på vad jag kan göra för att förändra för våra hemlösa äldre människor.
Jag gjorde en live sändning och frågade hur många som ville bidra med en liten peng så att jag kunde göra inköp av skor och kläder och dela ut.
Dagarna gick och pengarna strömmade in, 35000 på en vecka så jag frågade min kollega Malin om hon kunde köra mig till Jula för nu skulle jag shoppa varma kläder,
Jag visste ju var dom flesta äldre hemlösa höll till då jag träffat många i tunnelbanan och haft långa samtal med dom, Jag har alltid älskat människor, speciellt äldre ... och speciellt våran glömda grupp människor , dom blyga, tysta, skygga äldre som man verkligen får leta upp. De som dyker upp på nätterna hungriga- ensamma och utsatta !!!
Det var dags att förändra Stockholm!
Dessa människor sover ute i portar, under broar och på parkbänkar, och dom är 50 plus !!!!
Inte ok, många av dom har barn och barnbarn ,men vill inte vara till nån last!!
Jag startade föreningen <3 VidDinSida <3 tillsammans med min far.
Maten som Vi tar med oss ut görs och lagas av generösa änglar som stöttar
<3 VidDinSida <3
Jag har alltid med mig ett par underbara tjejer ut i natten med fika och den varma maten-och de kläder Ni skänker till Oss: <3 Tack Doris och Jessica,Maria och Lydia <3 .
Nyss blev ett fantastiskt julbord av som jag och dom andra planerat ända ut i fingertopparna , sömnlösa nätter och med många samtal och fantastisk hjälp så lyckades vi. Vi fick låna en fantastisk lokal av NordicWellnes tack vare Jejja ❤... julklappar och hårfrisörer, medicinsk fotvård , läkare , psykolog mm och ett dignande stort julbord och massa julklappar.
Det blev 2 fantastiska dagar och ingen gick i från oss hungrig eller frusen.
Varma duschar och nya kläder, och mycket skratt!!! Vilken helg
❤TACK alla som swischat utan Er skulle detta inte gå
❤TACK Taxi Stockholm och tack till kören som inte lämnade ett öga torrt och tack alla ni som hjälpt mig att hjälpa.
Nu är det min välgörenhetsgala på Café Opera som står på tur och går av stapeln i mars,. Jag har många möten och mycket att göra fram till dess... Men våra besök ute i Stockholmsnatten fortsätter och inköp av kläder och skor är prio.
Sedan är målet på denna fantastiska resa ,min fritidsgård
<3 VidDinSida <3.
Jag har hittat gården och säkrat lokalen tack vare bra sponsorer och proffshjälp så förhoppningsvis startar jag i Mars ❤❤❤
Den ligger mitt i stan och är för våra äldre hemlösa 55 plus som behöver ett ställe att bara få vara :) och få en varm dusch ett mål mat och nya kläder, träffa psykolog och läkare frisör mm, och tänk !!!
Allt det har jag fixat klart -det blir av - min dröm ...
Gården kommer va öppen på obekväma tider och gästerna kommer kunna vara i en fristad, inga droger, alkohol- ingen ond miljö, bara kärlek❤❤❤❤och timmarna ute på nattens gator blir kortare och dom kommer äntligen få känna sig sedda...
Min dröm är att VidDinSida ska finnas i alla stora städer, så jag har bara börjat mina vänner, tack svenska folket för att ni är generösa och tack för att ni tror på VidDinSida.
Vi växer och bli starkare !
I november blev jag framröstad till årets stockholmare och jag har vart med i många mediala sammanhang detta gör det så klart lättare för <3 VidDinSida <3 att växa.
Jag ger mig inte förens jag är klar och att den utsatta bortglömda gruppen inte finns längre- så jag siktar högt... tack från hela mitt hjärta... älskar Er❤
Kram Jeanette

Nästa artikel

Pimpa din bil med 4good paketet

18 februari 2016