Meny

HITTA, ÄG och LEV DIN SANNA STORY!

4good 22 november 2017

HITTA, ÄG och LEV DIN SANNA STORY!

Bli JAG-stark 2018 med Storymetoden.

Vill du bli klarare över vem du är och vart du är på väg? Längtar du efter att kompassnålen ska sluta snurra? Letar du efter ett sätt att uttrycka dig äkta och karismatiskt? Svaren till det du letar efter finns att hämta i din egen unika livsberättelse - i den sanna storyn om dig.

Med hjälp av Storymetoden får du ett verktyg som gör dig till hjälten i ditt eget liv, den du alltid längtat efter. Du går från att vara beroende av omgivningens åsikter och värderingar, till att se mer självständigt på världen från ett centrum där du kan bemöta det mesta. Du har alltid en plats att återvända till för att vila i dig själv. På samma sätt har du en plats att gå till för att hämta kraft och energi. När du lever och kommunicerar härifrån gör du det som STORY STRONG!

Katrin Sandberg är kommunikatör, innehållsproducent och en av grundarna till 4good, ett av Sveriges största inspirationsnätverk. Idag jobbar hon Storycoach och har utvecklat den framgångsrika Storymetoden som hjälpt tusentals människor och företag att hitta sina WHY och mer av sitt unika DNA.

Katrin Sandberg är ett av kapitlena i 4goods stora PEPP-boken och vi älskar henne och hennes metod!

Du hittar Katrins bok här, den perfekta julklappen till dig djälv och dina vänner <3

Nästa artikel

20% på Soulosofie

27 september 2017