Meny

Pimpa din bil med 4good paketet

4good 18 februari 2016

Pimpa din MINI med 4goodpaketet!

Går du i biltankar och funderar på en MINI? Som 4goodare får du chansen att pimpa din MINI till ett värde av 5000 kronor! Kanske lite nya snygga kåpor, instegslister eller en sport-stripe på taket? Dessutom får du som 4goodmedlem en färgglad supersnygg MINI-väska att matcha din bil med :).

Gäller vid köp av en MINI eller när du bokar en MINI-TO-GO!
Kontakta din återförsäljare och berätta att du är medlem så får du 4goodpaketet! Här hittar du din återförsäljare! 

Det här ingår i 4goodpaketet:
Sportstripe värde 2 200 kr
Instegslister värde 2 500 kr
Spegelkåpor värde 2 000 kr
MINI sport bag värde 550 kr
 

KÖR MINI-TO-GO!

För 1995 kronor i månaden inklusive service kan du nu privatleasa en "MINI TO GO". Du kör bilen i tre år och betalar bara för försäkring och bränsle. Du behöver helt enkelt inte tänka på någonting (we like!). Packat och klart!

Det här ingår:
Just nu får du nya MINI från 1.995 kr/mån inklusive finansiering, service och Pepperpaket. I Pepperpaketet ingår dimljus, belysningspaket, färddator, förvaringspaket, höjdinställning passagerare, klimatautomatik, MINI Excitement Package, regnsensor, velourmattor.

Dessutom ingår ju såklart 4good-paketet ovan!

Läs mer och boka din MINI TO GO här!

Är du egenföretagare, entreprenör eller kanske har bilförmån i din tjänstebeskrivning? Varför inte göra som 4good och köra en MINI med företagslogotypen på? Vi lovar att du kommer att sticka ut! Vid köp eller leasing av en MINI, bjuder vi på produktionen av dekalerna. Kontakta din återförsäljare och berätta att du är medlem så får du dessutom 4goodpaketet! Här hittar du din återförsäljare!