Meny

Njut lite extra i Ramundberget

4good 1 januari 2017

Vi på 4good älskar att åka till Ramundberget för skidåkning och mys framför de öppna brasorna på Fjällgården. Nu får du som medlem i 4good en superdeal!

Du som 4good medlem får 1,5 timmes personlig tränare för 2 personer under din vistelse.
Upplev åkningen lite mer med proffshjälp, för det gör skillnad!

Avsluta sen dagen med en middag på höghöjdsrestaurangen Tusen där vi har ordnat ett bättre pris för ert sällskap,  10% rabatt på maten under Härjedalssupé
Att äta på Tusen är verkligen en helhetsupplevelse, ni blir skjutsade på skoter upp till toppen där ni hälsas välkomna av brinnande eldkorgar och frisk, kylig vinter kvällsluft. Vår Härjedalssuppé bjuder på närproducerade råvaror med en lyxig touch.

Funderingar? Ring till Ramundberget! 0684 66 88 88

Ramundberget har fantastiska möjligheter till utförsåkning i kombination med längd/tur skidåkning. Börja dagen i slalombacken, ät en god lunch och stick därefter ut en sväng i skidspåret eller ta en tur på fjället. Här kan du läsa mer om Ramundberget.

Gör så här:
Boka din resa med personalen på bokningen:  Ange rabattkoden: 4GOOD

När snön nu har smält bort och våren är här - kan vi inte låta bli att längta tillbaka till Ramundberget;
Skidåkning, glädje, gemenskap och riktig vinter! Om du är i samma läge så vill vi tipsa dig om K2 Womens Camp som är mellan den 20-23 april 2017. Då är det alpinåkning, längdåkning och skidskytte som gäller! Läs mer och boka på: www.ramundberget.se

Nästa artikel

10% på Hotel Feliz

14 april 2016