Meny

Weekend på Hotel With!

LÖRDAG - SÖNDAG INKLUSIVE FRUKOST 950 KR 14 februari 2018

Unna dig en weekend mitt i Stockolms City!

Välkommen till Hotel With Urban Deli, ett helt nytt och supermodernt undergroundhotell mitt i Stockholm. En våning under Urban Deli Sveavägen, med restaurang, barer, saluhall, lounge, café, matbutik och matstudio. På sommaren även en takpark med bar och milsvid utsikt över Stockholms takåsar. Bo i en unik miljö som sjuder av liv från tidig morgon till sen kväll. Närheten till allt gör Hotel With till den perfekta mötesplatsen för såväl Stockholmare och affärsresenärer som turister. 

MEDLEMSERBJUDANDE

Weekend Lördag - Söndag

950:-

per rum inkl moms och frukost 1-2 personer.

 

Boka här!

Hotel With är ett nytänkande ”Lean Luxury” hotell beläget under marknivå med 106 väldesignade rum som är befriande från störande solljus. Vi har lagt mycket tid på design, materialval och teknik för att kunna erbjuda våra gäster ett riktigt bekvämt boende. Hos oss sover man gott i behagligt tysta rum med härligt sköna sängar och exklusivt sänglinne. Vi har flera smarta tekniska lösningar, bland annat helt digital in- och utcheckning som kan genomföras snabbt och enkelt på egen hand. Våra gäster är uppkopplade på ett av världens (förmodligen) snabbaste hotell-WiFi, dessutom är alla våra rum utrustade med ett modernt och smidigt ljud- och mediasystem. Vi erbjuder ”Lean Luxury” vilket innebär ett smart, bekvämt och modernt boende.

Våra hotellrum är mellan 12 och 25 kvadratmeter stora. Vi har lagt ner mycket tid och tanke på smarta designlösningar och varit noga med materialval för att kunna erbjuda våra gäster ett bekvämt boende. Hos oss sover man gott i härligt sköna sängar bäddade med vårt egna Ecotex-certifierade sänglinne. Tack vare extra tjocka dörrar är rummen behagligt tysta och ett toppmodernt luftsystem ger rummen frisk luft med ställbar temperatur. Våra teknikintresserade gäster kan glädjas åt ett världens (förmodligen) snabbaste hotell-WiFi,
48-tums LED-TV med ca 100 kanaler och ett mediasystem som stödjer streamingtjänster som Netflix och Spotify.

Visionen när Hotel With skapades var att erbjuda god sömn, modern teknik i framkant, frukost i världsklass och personal med hög gedigen ärlig servicenivå.

Ledordet är ”Lean Luxury”

Nästa artikel

Rabbatkod hos EATSweden och SPASweden!

22 november 2017