Meny

Healing Yoga: Den läkande kraften

4good 11 april 2017

 

 

Healing Yoga handlar om yoga ur det läkande perspektivet. I sin vackra bok som bottnar i författarens egna smärtsamma upplevelser visar Jennie Liljefors genom övningar, andning och vila hur vi kan använda yoga som kroppslig terapi när orden inte räcker till. Här finns även program för att lindra stela axlar och höfter, ond rygg, problem med magen samt program som kan hjälpa vid infertilitet, PMS och klimakteriet. Programmen ökar blodcirkulation i kroppen, frigör låsningar och frusna känslor så att vi kommer i balans, blir starkare och få en bättre självkänsla. De hjälper oss att öppna våra hjärtan och upptäcka den djupa intentionen om hur vi vill leva vårt liv. 

”Ofta glöms kroppen bort och i den inkapslad smärta, sorg och ibland även raseri. Healing Yoga är fylld med Jennies personliga tips, råd, innovativa idéer, praktiska övningar och full­späckad med omtanke och värme.”  Magdalena Mcweld, yogalärare och författare 

Jennie Liljefors är sedan tolv år certifierad yogalärare och lär ut Anusarayoga, Yin­yoga, Restorative yoga, gravidyoga och meditation. Hon arbetar med personlig träning i yoga med tera­peutisk inriktning och bearbetning av posttraumatiskt stressyndrom

Beställ ditt ex här

Hör Jennie Liljefors story, om hur hon och hennes man hyrde ut villan i Stockholm, sa upp sig från jobben, lämnade släkt och vänner och flyttade med barnen till Italien för att starta yogastudio. Utan att kunna ett ord italienska! Tune in avsnitt #12 av Sunshinepodden HÄR!

Prova på Yoga på Jennies underbara studio Altromondo -
Gör så här: gå in på hemsidan och spana in en klass du vill testa på. Maila till och boka ditt pass, uppge koden 4good vid bokningen.

Jennies studio heter Altromondo och det betyder en annan värld på Italienska och symboliserar att mötet med yoga innebär just det! Hon har praktiserat och studerat yoga sedan 1999 och är expert på områden :) Hon är en Anusara-inspirerad yogalärare, gravidyogalärare, profylaxkurslärare samt doula (hjälpkvinna vid förlossning). Jennie lägger stort fokus på att se varje enskild elev och är mycket uppskattad för sina kreativa och roliga klasser. Hon är intresserad och engagerad i ayurveda och kost. Hon strävar alltid efter att erbjuda sina elever ett helhetstänk för bättre hälsa med både träning och kost! Kolla in hemsidan här.

Nästa artikel

10% på Hotel Feliz

14 april 2016