Meny

100:- för ett Yogapass!

4good 11 april 2017

En av 4goods yogis Jennie Liljefors har en fantastisk yogastudio i Stockholm - du får prova på för bara 100 kr! Varje måndag håller hon också i en gratis meditation klockan 11.30-12.00 -  ett fantastiskt sätt att finna lugn, harmoni och ny energi, och du är välkommen! Vi ordnar även yogadagar tillsammans med Jennie, kolla in nästa tillfälle här!

Gör så här: Gå in på hemsidan och spana in en klass du vill testa på. Maila till  och boka ditt pass, uppge koden 4good vid bokningen.

 

Jennies studio heter Altromondo och det betyder en annan värld på Italienska och symboliserar att mötet med yoga innebär just det! Hon har praktiserat och studerat yoga sedan 1999 och är expert på områden :) Hon är en Anusara-inspirerad yogalärare, gravidyogalärare, profylaxkurslärare samt doula (hjälpkvinna vid förlossning). Jennie lägger stort fokus på att se varje enskild elev och är mycket uppskattad för sina kreativa och roliga klasser. Hon är intresserad och engagerad i ayurveda och kost. Hon strävar alltid efter att erbjuda sina elever ett helhetstänk för bättre hälsa med både träning och kost!

Nu har hon följt sitt hjärta - och sin dröm - och öppnat en yogastudio i Stockholm, mitt i city på Grev Turegatan 18. Altromondo Yoga Studio erbjuder många olika typer av yogklasser. Så passa på att utnyttja 4good prova-på-yoga för bara 100 kr!

 

Sugen på en heldagsretreat i Jennies lyxiga studio? Läs mer om yogadagen A Day Of Mind And Bodybliss den 23 april HÄR! 

Hör Jennie Liljefors story, om hur hon och hennes man hyrde ut villan i Stockholm, sa upp sig från jobben, lämnade släkt och vänner och flyttade med barnen till Italien för att starta yogastudio. Utan att kunna ett ord italienska! Tune in avsnitt #12 av Sunshinepodden HÄR!

Nästa artikel

10% på Hotel Feliz

14 april 2016