Meny
 

4good Meet Up Palma 2018

Time to network - på Mallorca!

Häng med till 4good Meet Up Palma 2018! Den 3-6 maj har vi bokat upp hela Hotel Feliz, vårt favoritboutiquehotell i Palma för en expresshelg med fokus på nätverkande och power!

Med på resan är Carina & Marie från 4good som kommer att inspirera med sin egen entreprenörsresa. Coachen, mentala tränaren och yogaläraren Cecilia Duberg håller en grym workshop om hur du leder dig själv och andra.  Cecilia leder också vår Happy Morning Yoga i soluppgången med utsikt över Palma! Du möter Petra & Michaela från Women Ahead - en rekryteringsbyrå för tjejer, av tjejer. Det blir networking-mingel med svenska entreprenörer och företagare på Mallorca och ett svettigt bootcamp med Marie. Men framförallt ta-hand-om-dig-själv-tid och en stor möjlighet att ge dig själv space att levla i livet och karriären!

Häng med, connecta och skapa nya möjligheter med oss på vår favoritö Mallorca! 

Maila för att boka din plats.

MED PÅ RESAN

4GOODS EGNA NETWORKING QUEENS, CARINA & MARIE!

 

BLI ETT LIONMIND!

WORKSHOP MED CECILIA DUBERG

Hon är mental tränare och legitimerad psykolog och nu aktuell med boken Lejonagendan: framgångsrikt ledarskap genom stark hälsa och mental träning. Med vetenskap blandat med visdom och en stor dos karisma gör hon forskning om hjärnan och mental träning spännande och lätt att ta till sig.

Vi kommer att guidas genom Lejonagendans åtta mentala skills som hjälper dig att levla i livet och optimera både ditt yttre och inre ledarskap. Vi är alla ledare, inte minst över oss själva och med mental träning, återhämtning lägger du grunden för ett framgångsrikt ledarskap. Utveckla ditt LION MIND och få mer POWER!

 

ceciliaduberg.se

HÖJDPUNKTER

Happy Morning Yoga med Cecilia Duberg

7.30 Varje morgon

Innan solen stiger går eller går vi upp mot katedralen vid Castell de Bellver för en underbar stund i lugnet. Vi fokuserar på att medveten närvaro, att grunda oss och öppna upp våra sinnen för dagar av nyfikenhet och nätverkande! Som Cecilia beskriver det - tystnaden gör det lättare att höra sig själv och organisera sin energi. I tystnaden bor magin!

Du behöver inte ha några förkunskaper av yoga eller träning för att delta, och har du aldrig testat förut? Yoga är inte så flummigt som man kanske kan tro. 

Networking- & entreprenörsmingel

Fredag kväll

Vi slår på stora nätverks-trumman och bjuder in Mallorca-baserade svenska företagare och entreprenörer till ett nätverksmingel. Ta chansen att inspireras och utbyta erfarenheter med de som har tagit företagandet till solen. 

Vi laddar upp med dryck, god plockmat och bäddar upp för spännande möten och samtal!

Karriärtips och spaningar från Women Ahead!

Möt fantastiska Petra och Michaela från Women Ahead – en rekryteringsbyrå för kvinnor, av kvinnor, som är med på resan och delar med sig av sina bästa karriär och networkingtips! I november 2016 fick dom nog och ville få till en förändring – att öka upp andelen kvinnor inom mansdominerade roller och branscher genom att fokusera på rekrytering riktat mot endast kvinnor. De var trötta på s.k. ”mansplaining” och att vara en minoritet. De kände också behovet av att backa systerskapet för att få till en förändring. Att vi kvinnor inte ska se varandra som konkurrenter och back-stabba varandra utan lyfta och bana väg för varandra. Då föddes Women Ahead.

MICHAELA SUNDELIN har 25 års arbetslivserfarenhet av kundrelationer och försäljning med tyngdpunkt inom IT-sektorn. PETRA LAEWEN blev nominerad till årets Chef 2016 och har lpng gedigen erfarenhet av försäljning, ledarskap och rekrytering. 

 

 

Spaningsfrukost 

Lördag morgon

Konceptet spaningsluncher har varit en succé hemma i 4good Business Network. Vi vill plocka med oss det till Palma och spana trender och fenomen tillsammans över en frukost.

Hur går det till? Du tar med dig en spaning, något spännande du uppmärksammat och berättar om det i smågruppe om 5-6 persone. Max 1-2 minuter. Det kan vara vad som helst, högt och lågt, något från din bransch eller någon annan, ett samhällsfenomen eller en spännande trend. Vi delar med oss av fenomenen, diskuterar och ser om det finns en röd tråd! Och vi lovar - du kommer gå därifrån med nya insikter och idéer!

Bootcamp med 4good-Marie!

Fredag & Lördag eftermiddag

När vi tränar i grupp ger vi varandra massor av pepp och energi och för Marie är det hela grejen! 

Något av det bästa Marie vet är att inspirera andra till att träna och att utmana sig själva. Träning har alltid varit en stor del av hennes liv och på något sätt har hon alltid lyckats finna tiden till att träna trots en busy vardag. Hon vill inspirera till träning som blir av, roliga men tuffa övningar som alla klarar av oavsett vilken nivå du är på i din träning.

 

 

OM RESAN

Hotel Feliz

Vi bor på det svenskägda designhotellet Hotel Feliz i Palma som 2016 rankades som ett av Mallorcas bästa hotell av The Telegraph. Hotellet har har 45 rum och ligger i västra delen med utsikt över hamnen och havet, strax ovanför Paseo Maritimo.

Vi har hyrt hela hotellet så det blir skön 4goodfeeling till frukosten, vid poolen, i hotellbaren och på terassen. Högst upp på hotellets tak ligger en solterrass med solstolar där du har det lugnt och skönt. Här finns också en rooftop avsvalkningspool med fantastiska 360-graders utsikt över Palma och en bastu med panoramautsikt. För de som vill ha sand mellan tårna går det buss direkt utanför hotellet till lilla mysiga stranden Playa de Illetas, där det också finns flera mysiga lunchrestauranger.

Pris: 5950 SEK

Det här ingår:

 • Del i dubbel/trebäddsrum på Hotel Feliz 3 nätter
 • Get-together-party med bubbel
 • Fantastisk frukostbuffé á la Hotel Feliz
 • Happy Morning Yoga med Cecilia Duberg X 3
 • Workshop med Cecilia Duberg - 'Bli ett LION MIND!' om självledarskap och mental träning
 • Networking / Entreprenörs-mingel 
 • Spaningsfrukost
 • 2 Boot Camps med 4good-Marie

Programmet startar på torsdag kväll med get-together-party och avslutas efter yoga och frukost på söndag.

Vi styr upp en BBQ-buffé á la Hotel Feliz på fredag kväll och en avslutande 4good Dinner Party på lördag! Kostnaden för maten tillkommer.

 

Anmälan till 4good Meet Up 2018

Maila för att boka din plats.

Betalning sker en till två veckor efter bekräftad bokning med 30 dagars betalningsvillkor om inget annat har blivit överenskommet.
Bokingen är bindande

Det här tillkommer:

Biljetter till BBQ-buffé á la Hotel Feliz (fredag) och 4good Dinner Party (lördag).

Flyg: Du bokar själv. Ett tips är att du ibland kan hitta billigare resor om du åker olika flygbolag dit och hem.

Uppgradering: Tillägg för Superiorrum 800 kronor per person för 3 nätter (del i dubbel/trebäddsrum). Läs mer om de olika rumstyperna på www.hotelfeliz.com

Mat: Du som vill kan köpa till en härlig välkomstmiddag med stor Feliz-buffé bestående av kött och skaldjur och en massa tillbehör på hotellet ett glas cava och ett glas vitt vin ingår i middagen. Kostar 450 kronor och kan bokas redan vid anmälan.

Transfer: Transport från/till flygplatsen ingår inte, du tar en taxi som finns precis utanför ankomsthallen. Kostar ca 20 Euro till/från hotellet. Oftast enbart kontant betalning. 

Yogamatta: Förboka en via oss och hämta ut på plats. Kostnad 250 kronor, eller ta med en egen.

Förläng resan: Vill du stanna lite längre i Palma så går det såklart bra att boka in en eller flera nätter i anslutning till Solskensresan. Priset i Standard dubbelrum är 60 euro per person och 70 euro om du vill ha garanterad balkong och havsutsikt. Bokning av extranätter sker direkt till hotellet via epost till info@hotelfeliz.com. Betalning sker i samband med incheckning på hotellet.

Turistskatt: För att bevara natur- och kultur, hålla rent och fräscht och bygga ut infrastrukturen på Mallorca har de infört en turistskatt. Skatten om 1,65€ per person och natt betalas vid utcheckning från hotellet.

Betalning: Efter att alla uppgifter har lämnats och bokningen bekräftats kommer det en faktura på mailen inom 2 veckor med betalningsvillkor 30 dagar. Bokningen är bindande

 

 

 

Lets Go!
Vi ses på Mallis hälsar Carina & Marie

 • 4good Meet Up Palma 2018

  Time to network!

 • 4good Work

  Med Cecilia Duberg och Ami Hemviken, 19 februari

 • 4goodbyn i Indien

  Tillsammans er 4goodare och organisationen Hand in Hand kommer vi att stötta och följa en by i Indien under två års tid! Är du med?

 • Nu är den här!

  Full av pepp och inspiration till dig!

Datum
3
maj
Tid
12:00
Plats
Hotel Feliz
Avinguda de Joan Miró 74
Stad
Palma de Mallorca
Boka
Maila mallorca@4good.se för att boka din plats.
 

4good Meet Up Palma 2018

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Bli medlem

Vill du också vara med i 4good? Signa upp dig för för vårt nyhetsbrev!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners gör vi skillnad!