Meny
 

Food Pharmacy - ät dig friskare!

Rise & Shine! Dags för powermorgon tillsammans med tjejerna bakom succén Food Pharmacy!

För några år sedan började Mia och Lina intressera sig för hur maten vi äter påverkar hur vi mår. Nya forskningsrön, 5:2 hit och LCHF dit - det var snudd på omöjligt att navigera bland alla råd. En dag tröttnade dom och startade en blogg för att reda ut begreppen. Som sen blev en succébok. And the rest is history.

Nu kommer dom äntligen till oss på 4good för att dela med sig av de bästa tipsen och tricksen! En powermorgon som ordineras till alla som vill äta sig till ett friskare liv. Och det bästa av allt - det går inte att överdosera :)

Om eventet:

Datum:

27 april 2017

Tid:

8.00-9.00

Plats:

Oscarsteatern
Kungsgatan 63

Stad:

Stockholm

Pris:

295,00 kr inkl. moms

 

Share this!

Vilka är kökets antiinflammatoriska hjältar och varför behöver vi känna till dem? Hur blir man en näringsjägare och vad är egentligen grejen med gurkmeja? Det du äter påverkar din tarmflora och din tarmflora, ja den påverkar hur du mår! 

Bland otaliga dieter, nya forskningsrön och tvärsäkra kostrådgivare startade Mia Clase och Lina Nertby Aurell bloggen Food Pharmacy för att själva försöka ta reda på vad som faktiskt gäller! Bloggen blev snabbt en succé och i somras släpptes de boken med samma namn - en bok om tarmfloror, goda bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat!

Med hjälp från professor Stig Bengmark, f.d. chefskirurg och klinikchef på Lunds universitet, med över 30 års erfarenhet av forskning på magens bakterier och hur maten vi äter påverkar kroppen, har de författat en lika snygg, rolig och lättillgänglig bok om hur du genom att kan äta dig till ett friskare liv!

 

Food Pharmacy har sålt över 55.000 ex och är därmed en av Sveriges mest sålda fackböcker. Bara i år kommer den att översättas till 11 olika språk!

 • Use Your Potential!

  En sex veckors onlinekurs för dig som vill levla i livet!

 • Powermorgon!

  Ät dig till ett friskare liv tillsammans med tjejerna bakom Food Pharmacy!

 • 4goodbyn i Indien

  Tillsammans er 4goodare och organisationen Hand in Hand kommer vi att stötta och följa en by i Indien under två års tid! Är du med?

 • 4good Business Network

  Gör ditt nätverk till din största tillgång!
  Vill du bli bättre på att nätverka och möta några av Sveriges nytänkare? Dags för nya nätverksstarter i vår - både i Stockholm och Göteborg! 

Bli medlem

Vill du också vara med i 4good? Signa upp dig för för vårt nyhetsbrev!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners gör vi skillnad!