Meny
Jennie Liljefors

Yogini

Altromondo Yoga

Vi älskar att yoga med Jennie Liljefors i hennes underbara studio på Grev Turegatan i Stockholm. Tillsammans med Jennie har vi yogadagar där vi njuter av yogans fantastiska värld, äter underbar lunch och lyssnar till Jennies kloka ord.

Clinton Friedman

Fantastiska mönster

Clinton friedman

Vi blev helt tagna av alla de härliga printsen som Clinton Friedman har. Kläder, paraplyer, kuddar och mobilskal. Underbara mönster på allt, och vi bara älskar det :)

Karin Rosell

Yogafröken

Yogasoulmate

Karin Rosell är affärkvinnan som blev utbränd och hittade yogan och ett nytt liv! Vi inspireras av hennes story och jobbar med henne under våra yogadagar i Göteborg och Malmö. Heja dig Karin <3

Snowfire

Designcommunityn för hemsidor och e-butiker

Snowfire

Snowfire är leverantör av vår hemsida, och som vi älskar den! Designen är underbar, den är lättjobbad och vi har fantastisk support från stjärnorna på Snowfire. Dem kan vi verkligen starkt rekommendera :).
Du möter dem under våra 4good Work event då de är finns på plats och du har chans att vinna en designer till din webbsida!

Oscar Jettman

Fotograf Stockholm

Oscar Jettman

Oscar Jettman jobbar som event- och modefotograf och under våra events, 4goodkvällar, mingel och på 4good Work är han på plats med kameran i högsta hugg! Han tar magiska bilder och lyckas alltid fånga rätt ögonblick!

Bli medlem

Vill du också vara med i 4good? Signa upp dig för för vårt nyhetsbrev!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners gör vi skillnad!