Meny
4good
4good är ett nätverk som vill sprida solsken, pepp och inspiration! Som medlem i 4goods nätverk får du en massa möjligheter till att peppas och inspireras. Det kostar inget att vara med, tvärtom – det är vår ambition att du istället skall få så mycket som möjligt tillbaka!
Bli medlem

Vi på 4good brinner för att sprida mer inspiration, solsken, energi & glädje! Vi vill se fler drömmar förverkligas och att allt ska kännas lite mer möjligt i livet. Så att du utvecklas till att bli ditt bästa jag. Vi vill erbjuda våra medlemmar så mycket som möjligt - inspirerande event, frukostmingel, roliga resor, intressanta föreläsningar och storys som berör och pushar dig att förverliga dina drömmar! Mer nedan om vad vi erbjuder dig som medlem i 4good!

4good-kvällar 

Du får inbjudningar till inspirationskvällar med några av Sveriges bästa inspiratörer, coacher & spännande personligheter. Dessutom mingel med vin & choklad, utlottningar och fullproppade goodiebags. Du som medlem går givetvis till medlemspris. Inbjudan till kvällarna kommer till dig via mailen i vårt nyhetsbrev! Spana in kommande events här

4good Travel

Let's go! Varje år anordnar vi flera resor - både till solen och till snön i sällskap av ett härligt tjejgäng. Läs mer om kommande resor här.

4good Business Network

Ett affärsnätverk för dig som vill knyta kontakter, utbyta erfarenheter och utvecklas tillsammans med andra powertjejer i ett helt nytt sammanhang! Läs mer här.

 

Sunshine Stories

Vi älskar att berätta  och heja på en modig människa som bejakat en idé, förverkligat en dröm eller förmedlat ett positivt budskap. Så bli inspirerad av våra medlemmar! Kanske du själv har en sunshine story :) Maila gärna till info@4good.se och berätta! Våra Sunshine Stories läser du på vår Sunshineblogg här.

 

 Dreamers & Doers

4goods entreprenörskoncept för dig som vill förverkliga drömmar och idéer. Vi gör ett stort dagsevent där vi samlar massor av inspirerande Sunshine Stories.

Erbjudanden & Tävlingar

Våra medlemmar har tävlat om allt från finaste Rebookkitet för 5000 till en resecheckar från Ving. Vi jobbar också alltid på att göra finfina 4gooddeals för dig från våra partners! På våra 4goodkvällar har vi ofta populära utlottningar från våra partners.

VIP-mingel och Förhandsvisningar 

Som medlem får du komma på biomys med feelgood filmer som vi har valt ut - givetvis innan de har haft premiär ;) Vi anordnar även VIP-mingel tillsammans med våra partners, vad sägs om att få mingla och se den senaste MINI-bilmodellen? Eller vara allra först på Hem & Villamässan och mingla med bubbel i handen :) 

Nyhetsbrev, Facebook & Instagram

Vårt nyhetsbrev skickar vi ut med inbjudningar, pepp och inspiration! Träffa oss också i vår Facebook-grupp där du och andra 4good-friends kan göra inlägg och tipsa! Givetvis finns vi även på Instagram - häng gärna med oss där! 

Bli medlem

Vill du ha mer solsken & energi i ditt liv? Join us! Medlemskapet är kostnadsfritt och vi vill ge dig massor av pepp & inspiration!

Våra partners

Våra partners vill - precis som vi - ge dig energi och inspiration!