Meny
Våra Resor
 En resa för oss innebär såklart att komma iväg någonstans geografiskt på kartan, men idén handlar mest om att göra en inre resa. En inre resa ”4good-style” är att umgås med ett gäng likasinnade för att känna gemenskap & värme, att peppas till mer livsglädje av bra coacher, om att röra på oss och att bara ha det härligt. Mer om våra resor nedan!
 

4good Ski Camp

En fullspäckad långhelg på skidor både utför och på längden i mysiga Ramundberget! Du tar hand om dig själv, yogar, äter ljuvlig mat och myser framför brasan med en gluhwien på mysiga pensionat Fjällgården där vi bor. Och spaa och simma i skenet av tända ljus! Helt enkelt en perfekt kickstart på året. 

Sugen på att följa med på nästa 4good Ski Camp? Läs mer här!

Solskensresan

När höstrusket kommer åker vi till Mallorca för några sköna dagar med baravaratid, kompistid, shoppingtid och pyssla-om-dig-självtid! Vi hyrt ett helt hotell bara för oss - det allra coolaste designhotellet i Palma med plats för 90 4goodtjejer! Vi längtar redan - häng med! 

Här bokar du din plats på nästa Solskensresa!

4good Mountain Camp

Första helgen i september har vi bokat Fjällgården i Ramundberget! Det blir en perfekt helg bara för dig. Vi relaxar i naturen, andas in och bunkrar frisk fjälluft, njuter av mat och goda viner på mysiga Fjällgården. I resan ingår en heldagsvandring med matlagning på fjället över öppen eld och fjällmeditation! Vi cyklar mountainbike på mysiga fjällstigar under en halvdag med instruktör. 

Snart släpper vi platserna till Mountain Camp hösten 2017!

Bli medlem

Vill du också vara med i 4good? Signa upp dig för för vårt nyhetsbrev!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners gör vi skillnad!