Meny

I Stay Connected fortsätter du efter ditt första år i affärsnätverket. Här samlas medlemmar från alla grupper för att fortsätta utvecklas, knyta nya kontakter och skapa samarbeten och business!  Ett sätt att fortsätta bygga ditt nätverk med alla medlemmar i hela 4good Business Network.

2018

Nätverkslunch & 4good Work på Rival
Måndag 19 februari 2018

4good Business Talks - Lunchföreläsning på GT30
Onsdag 21 mars 2018 

AW-mingel hos Lundqvist & Lindqvist på Klara Strand
Onsdag 30 maj 2018

Nätverkslunch & 4good Work på Rival
Måndag 24 september 2018

4good Business Talks - Lunchföreläsning på GT30
Onsdag 17 oktober 2018

AW-mingel på GT30
Onsdag 28 nov 2018

 SPANINGSLUNCH VARJE MÅNAD! Vi ses på GT30:s restaurang Penny & Bill för en gemensam spaningslunch tillsammans med 4good Busines Network Stockholm – networking, inspiration, lunch och massor av möjligheter! Se datum ovan - anmälan behövs!

19 februari på Rival

Nätverksluncher på Rival
Två gånger per år samlas alla medlemmar i Stay Connected för nätverkslunch på Rival mellan 11.30-13.00. Efter lunchen fortsätter eftermiddagen kl. 13.30 på Rivals scen för 4good Work.

4good Work - utvecklas med Sveriges bästa föreläsare
På 4good Work möter du Sveriges bästa coacher och inspiratörer på fullspäckade eftermiddagar! I ditt medlemskap i Stay connected har du alltid en reserverad plats. I februari möter du mentala coachen Cecilia Duberg bakom succéboken Lejonagendan och retorik & kommunikationsproffset Ami Hemviken - läs mer!

Spaningsluncher på GT30
Ta med en spaning till bordet! En gång i månaden ses vi i här på 4goods kontorshotell GT30, för en lunch på restaurangen Penny & Bill. Här får du chansen att möta medlemmar från alla våra pågående affärsnätverk. Vi träffas i en avslappnad miljö och delar våra spaningar på aktuella trender och fenomen samtidigt som vi äter en god lunch! Du bekostar lunchen själv.

Datum våren 2018
1 mars, 4 april, 9 maj, 7 juni

Save the date! Separat inbjudan kommer senare

 4good Business Talks
Lunchföreläsning a la Ted Talks med inspirerande nytänkare på ämnen som innovation, ledarskap eller trender. Ett fantastiskt tillfälle att träffa medlemmar från alla pågående affärsnätverkgrupper.
Networking, tips, ny input, good vibes över lunch :) 

 
Datum 2018
21 mars & 17 oktober

 

4good Business Talks - talare 21 mars

MAGIN MED INFLUENCER MARKETING!
Influencer marketing är ett begrepp som blir allt viktigare för marknadsförare och varumärken. Influencers har idag en räckvidd som vida överskrider många traditionella medier. Dessutom skapar influencers helt nya relationer mellan konsument och varumärke. Men som marknadsförare måste man våga släppa taget när man jobbar med influencers och med det förstå att det är influencern som är det starkaste varumärket mot sin publik. Linda Palmgren, United Influencers, berättar om magin med inflencer marketing och hur hon jobbar.
4good Business Talks
21 mars

JAKTEN PÅ KÄNSLAN - KONSTEN ATT SLAPA MENINGSFULLA UPPLEVELSER 
När produkter och tjänster blir alltmer lika återstår kundupplevelsen som den viktigaste framgångsfaktorn ett företag har. Arvids mission är att göra företag och dess medarbetare medvetna om vilket värde de har möjlighet skapa för sin omgivning genom upplevelser. I allt de gör och säger. Om fler företag blir mer emotionella och upplevelseorienterade i relationen med människor så blir vår värld avsevärt bättre, och företagen mer lönsamma. 
4good Business Talks 
21 mars

4good breakfast club @Blueberry

Vi älskar att skapa tillfällen för er att träffas och nätverka! Vi har därför tillsammans med Blueberry valt att skapa några extra tillfällen för detta under året! Därtill en miniföreläsning av Blueberrys grundare, entreprenören, Ulrika Holm som peppar oss kring god och näringstät mat som skapar förutsättningar för energi och framgång! 

Först i kvarn kommer att gälla vid dessa tillfällen och vi återkommer för anmälan!

Datum för våren 2018

13 mars, 19 april & 17 maj

Det här ingår i ditt medlemskap i Stay Connected

- Två 4good Business Talks - inspirerande lunchföreläsningar - trender & spaningar från näringslivet 
- Två nätverksluncher på Rival med efterföljande 4good Work 
VIP-platser på 4good Work - den 19 februari 2017 och 24 september 2018
Två Powermingel med AW & bring a friend!
-  Spaningsluncher på Penny & Bill varje månad! 
- 4good Breakfast club m föreläsning - valfritt datum enligt kalendarium
 - Tillgång till alla medlemmar i hela 4good Business Network digitalt - där du har nära tillgång till alla medlemmar.

Dessutom -  som medlem i Stay Connected får du förmåner som 
- VIP-inbjudningar
- Förhandssläpp på events och resor
- Inbjudningar till AW:s 

Deltagaravgift - 4.900 exkl moms per år.

Stay Connected är ett fortsättningsnätverk där vi vill fortsätta nätverka med alla medlemmar i 4good Business Network. Du kan välja att gå med direkt efter ditt första år och sedan vara fortsatt medlem eller gå med när det passar dig.  Vill du gå Stay Connected under 2018 eller har frågor? Maila Business Network Manager på susanne.halsius@4good.se

Bli medlem

Vill du också vara med i 4good? Signa upp dig för för vårt nyhetsbrev!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners gör vi skillnad!