Meny

HEJ! Vi hoppas att ditt första nätverksår med oss har givit dig nya kontakter, nya tankesätt, utveckling och fyllt på dig med energi! Nu är det dags att tillsammans ta det till nästa nivå! Nu har du alla skills och en grund för att verkligen växla ut ditt medlemskap.

I Stay Connected fortsätter du efter ditt första år i affärsnätverket. Här samlas medlemmar från alla grupper för att fortsätta utvecklas, knyta nya kontakter och skapa samarbeten och business!  
Medlemskapet kostar 4900 kr per år och här är allt som ingår! Gå med genom att skicka ett mail till carina@4good.se

Let´s keep networking!

Carina & Marie

ALLT SOM HÄNDER I STAY CONNECTED 2018/19

Nätverksluncher på Rival
Två gånger per år samlas alla medlemmar i Stay Connected för nätverkslunch på Rival mellan 11.30-13.00. Efter lunchen fortsätter eftermiddagen kl. 13.30 på Rivals scen för 4good Work.

4good Work - utvecklas med Sveriges bästa föreläsare
På 4good Work möter du Sveriges bästa coacher och inspiratörer på fullspäckade eftermiddagar! I ditt medlemskap i Stay connected har du alltid bästa plasterna reserverade. 

Spaningsluncher på GT30
Ta med en spaning till bordet! En gång i månaden ses vi i här på 4goods kontorshotell GT30, för en lunch på restaurangen Penny & Bill. Här får du chansen att möta medlemmar från alla våra pågående affärsnätverk. Vi träffas i en avslappnad miljö och delar våra spaningar på aktuella trender och fenomen samtidigt som vi äter en god lunch! Du bekostar lunchen själv.

Datum hösten 2018
12 september, 24 oktober, 1 november, 4 december

Datum våren 2019
16 januari, 18 februari, 8 mars, 25 april, 20 maj

 4good Business Talks
Lunchföreläsning a la Ted Talks med inspirerande nytänkare på ämnen som innovation, ledarskap eller trender. Ett fantastiskt tillfälle att träffa medlemmar från alla pågående affärsnätverkgrupper.
Networking, tips, ny input, good vibes över lunch :) 

 
Datum 2018
16 oktober

Datum 2019
13 mars

 

4good breakfast club @Blueberry

Vi älskar att skapa tillfällen för er att träffas och nätverka! Vi har därför tillsammans med Blueberry valt att skapa några extra tillfällen för detta under året! Därtill en miniföreläsning av Blueberrys grundare, entreprenören, Ulrika Holm som peppar oss kring god och näringstät mat som skapar förutsättningar för energi och framgång! 

 

Datum för hösten 2018 
5 oktober & 19 november
Kl 07.30-09.00 på BLUEBERRY PÅ Smålandsgatan 9

 

2018/2019

Uppstartsmingel - AW på Penny & Bill, GT30 
Tisdag18 september 2018

Nätverkslunch & 4good Work med Annika R Malmberg & Sofie Lindblom på Rival
Måndag 24 september 2018

4good Breakfast Club @blueberry
5 oktober 2018

4good Business Talks - Lunchföreläsning och spaningar på GT30
Tisdag 16 oktober 2018

4good Breakfast Club @blueberry
19 november 2018

AW-mingel på GT30
Onsdag 28 nov 2018

Nätverkslunch & 4good Work i februari 2019
Mer info kommer

4good Business Talks - Lunchföreläsning på GT30
Onsdag 13 mars 2019

Power Mingel
Tisdag 28 maj 2019

DESSUTOM - SUCCÉN FORTSÄTTER - SPANINGSLUNCH VARJE MÅNAD!
Vi ses på GT30:s restaurang Penny & Bill för en gemensam spaningslunch tillsammans med 4good Busines Network Stockholm – networking, inspiration, lunch och massor av möjligheter! Se datum ovan - anmälan behövs!

Det här ingår i ditt medlemskap i Stay Connected

- Två 4good Business Talks - inspirerande lunchföreläsningar - trender & spaningar från näringslivet 
- Två nätverksluncher på Rival med efterföljande 4good Work 
VIP-platser på 4good Work - den 19 februari 2017 och 24 september 2018
Två Powermingel med AW & bring a friend!
-  Spaningsluncher på Penny & Bill varje månad! 
- 4good Breakfast club m föreläsning - valfritt datum enligt kalendarium
 - Tillgång till alla medlemmar i hela 4good Business Network digitalt - där du har nära tillgång till alla medlemmar.

Dessutom -  som medlem i Stay Connected får du förmåner som 
- VIP-inbjudningar
- Förhandssläpp på events och resor
- Inbjudningar till AW:s 

Deltagaravgift - 4.900 exkl moms per år.

Stay Connected är ett fortsättningsnätverk där vi vill fortsätta nätverka med alla medlemmar i 4good Business Network. Du kan välja att gå med direkt efter ditt första år och sedan vara fortsatt medlem eller gå med när det passar dig.  Vill du gå Stay Connected eller har frågor? Maila 4goods VD Carina Sunding på carina.sunding@4good.se 

4good Business Talks

Vårt nya koncept 4good Business Talks hade premiär under våren 2018 och blev en succé! Networking, lunch och nya spännande spanare och föreläsare dyker upp i höst den 16 oktober på 4good Business Talks som är ett koncept exklusivt för medlemmarna i 4good Business Network och Stay Connected!

MAGIN MED INFLUENCER MARKETING!
Influencer marketing är ett begrepp som blir allt viktigare för marknadsförare och varumärken. Influencers har idag en räckvidd som vida överskrider många traditionella medier. Dessutom skapar influencers helt nya relationer mellan konsument och varumärke. Men som marknadsförare måste man våga släppa taget när man jobbar med influencers och med det förstå att det är influencern som är det starkaste varumärket mot sin publik. Linda Palmgren, f.d. VD United Influencers, berättar om magin med inflencer marketing och hur hon jobbar.
Linda Palmgen
4good Business Talks

24 april 2018

JAKTEN PÅ KÄNSLAN - KONSTEN ATT SKAPA MENINGSFULLA UPPLEVELSER 
När produkter och tjänster blir alltmer lika återstår kundupplevelsen som den viktigaste framgångsfaktorn ett företag har. Arvids mission är att göra företag och dess medarbetare medvetna om vilket värde de har möjlighet skapa för sin omgivning genom upplevelser. I allt de gör och säger. Om fler företag blir mer emotionella och upplevelseorienterade i relationen med människor så blir vår värld avsevärt bättre, och företagen mer lönsamma. 
Arvid Axland
4good Business Talks 

24 april 2018

Bli medlem

Vill du också vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!