Meny

I Stay Connected fortsätter du efter ditt första år i affärsnätverket. Här samlas medlemmar från alla grupper för att fortsätta utvecklas, knyta nya kontakter och skapa samarbeten och business! 

I ditt årliga medlemsskap ingår :
 -
 Tillgång till alla medlemmar digitalt via FB och LinkedIn 
-  Två nätverksluncher på Rival med efterföljande 4good Work 
-  Två eftermiddagar på 4good Work - den 25 september och den 19 februari
-  Två Powermingel med AW & bring a friend!
- En workshop under hösten
- Inbjudan till Månadens Nätverkslunch på vårt nya kontor GT30 på Grev Turegatan 30. 
- Inbjudan till spaningsluncher i Trädkojorna i MOOD-gallerian
- Dress for Success - inbjudan till kväll i MOOD-gallerian med stylisten Jaqueline Sundström

Pris för medlemskap - 4.900 exkl moms per år.
Vill du anmäla dig till Stay Connected eller har frågor? Maila Business Network Manager på 

 

Nätverksträffar 2017

Träffar 2017/2018

Nätverkslunch & 4good Work på Rival
måndag 25 september - 11.45-13.15 / 13.30 -16.00

Workshop med Ami Hemviken på Klara Strand
Onsdag 25 oktober

AW-mingel på Klara Strand
Torsdag 28 november

Nätverkslunch & 4good Work på Rival
Måndag 19 februari 2018

AW-mingel på Klara Strand
Onsdag 30 maj 2018

 Första onsdagen varje månad samlas ses vi på GT30:s restaurang Penny & Bill för en gemensam nätverkslunch tillsammans med hela 4good Busines Network Stockholm – networking, inspiration, lunch och massor av möjligheter!

2 x Nätverkslunch
Två gånger per år samlas alla medlemmar i Stay Connected för nätverkslunch på Rival mellan 11.30-13.00. Efter lunchen fortsätter eftermiddagen kl. 13.30 på Rivals scen för 4good Work.

2 x 4good work
På 4good Work möter du Sveriges bästa coacher och inspiratörer på fullspäckade eftermiddagar! I ditt medlemskap i Stay connected har du alltid en reserverad plats.

NYHET!
Nytt för hösten är våra nätverksluncher på GT30:s restaurang Penny & Bill. Första onsdagen i varje månad med start i oktober samlar vi alla i affärsnätverket som vill och kan för en lunch full av networking, inspiration och nya av möjligheter!
Lunch till självkostnadspris.

Workshop med Ami Hemviken
Om du vill bli trovärdig och nå fram med ditt budskap behöver du lära dig att övertyga istället för att övertala! Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom retorik och kommunikation. Hon nominerades till årets talare 2016 och är årets mest bokade talare i Sverige. Hon lär dig argumentera för din ståndpunkt, vara tydlig, skapa känslor och göra avtryck genom att använda viktigaste redskapet du har för att driva igenom en idé och påverka din omgivning - en medveten retorik. Bemästra den och du kan övertyga vem du än har framför dig, om vad du än vill!

Dress for success
Ett av våra nätverkstips är att du ska visa mer av dig själv! På så sätt blir det lättare att komma ihåg dig! Som medlem får du tips och hjälp från Jacqueline Sundström, stylist och Personal Shopper från MOOD - att förhöja din stil, look och garderob. Jaqueline Sundström har en stor erfarenhet av mode och med ett säkert öga kommer hon att inspirera dig till att visa mer av dig själv, både på jobbet och privat!

Datum för höstens Dress for success kommer inom kort!

Spaningslunch i trädkojorna

Ta med en spaning till bordet! En gång i månaden ses vi i Moods coola trädkojor som ligger på Mood Stockholms terrass! En gömd kreativ oas :) Här möter du medlemmar från alla våra pågående affärsnätverk och från Stay Connected! Vi träffas i en avslappnad miljö och delar våra spaningar på aktuella trender och händelser samtidigt som vi äter en god lunch från Café Egoîste! Vi ryms 6 personer i kojorna och som medlem i 4good Business Network får du vara med en gång under ditt nätverksår.

Du bekostar lunchen själv.

Datum för spaningslunch i trädkojorna
Vi ses 11.45-13.15 i kojorna som du hittar på plan 2 i Mood Stockholm, utgång via Café Egoîste. Ditt bidrag till lunchen är att du tar med dig en spaning, ett fenomen - någonting du uppmärksammat som du känner är värt att dela med dig av under 1-2 minuter! Du har möjlighet att vara med på en lunch under ditt nätverksår och platserna släpps i höst.

Hösten 2017
Torsdag 24 augusti
Torsdag 14 september
Tisdag 17 oktober
Tisdag 7 november
Torsdag 7 december

Mood Stockholm
Norrlandsgatan 13, Stockholm

Bli medlem

Vill du också vara med i 4good? Signa upp dig för för vårt nyhetsbrev!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners gör vi skillnad!