Meny

Behöver du hjälp av en MINI kompis?

4good 10 april 2017

MINI Pays It Forward! Vi på 4good är så glada över att vi har en partner som MINIMINI och 4good har tillsammans ett initiativ som heter MINI Pays It Forward.

Är du i behov av- eller kanske känner du någon som behöver en bil några månader för att uppfylla en dröm, ta sig igenom en tuff period, utveckla ett företag, utveckla sig själv eller något annat som gör att man behöver hjälp av en MINI kompis?

Skriv en motivering samt i vilken stad du bor i och skicka till oss på  . Det rullar 3 Sunshine MINI's på gatorna så tveka inte, kanske är det du som får en sprillans ny bil i 3 månader?

Nästa vinnare utses i början av 2018


Regler, villkor och information:

Självklart är du medlem i 4good :)

En bil delas ut i varje stad och du har din MINI från september till december! 
Den är fullt försäkrad och MINI står för trängselskatter (Göteborg och Stockholm) du står för drivmedel samt eventuella parkeringskostnader och parkeringsböter som måste betalas innom 10 dagar annars tillkommer en administratib kostnad om 1000:- per bot.
Självklart är du en bra varumärkesambassadörer för MINI. Som sådan följer man så klart svensk lagstiftning och trafikregler, undviker aggressiv körning och bara njuter av att glida runt i sin MINI :).

  • Vi vill publicera delar av din nominering samt bild på dig med din MINI efter att du fått den
  • Anställda hos 4good och MINI får inte delta i tävlingen
  • Vinnaren tas ut av en jury med representanter från 4good och MINI och kan inte överklagas
  • Vi reserverar oss för ändringar
  • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Vi vill gärna ha en uppföljning om hur din MINI har hjälp dig <3