Meny

Njut av friheten i sommar med MINI!

4good 10 april 2017

MINI Pays It Forward! Vi på 4good är så glada över att vi har en partner som MINI och nu är det dags för MINI och 4good att återigen lansera tävlingen MINI Pays It Forward.

Är du i behov av- eller kanske känner du någon som behöver en bil några månader för att uppfylla en dröm, ta sig igenom en tuff period, utveckla ett företag, utveckla sig själv eller något annat som gör att man behöver hjälp av en MINI kompis?

Skriv en motivering samt i vilken stad du bor i och skicka till oss på  . Det kommer att rulla 3 Sunshine MINI's på gatorna så tveka inte, kanske är det du som får en sprillans ny bil i 3 månader?

Sista dagen att tävla, nominera och skicka in ditt bidrag är den 25 Maj!


Regler, villkor och information:

Självklart är du medlem i 4good :)

En bil delas ut i varje stad och du har din MINI från maj till september! I Stockholm får vinnaren sin MINI på vårt mingel den 8 maj, i Göteborg den 12 maj under vår italienska brakmiddag med Paolo Roberto och i Malmö i mitten av maj.

Den är fullt försäkrad och MINI står för trängselskatter (Göteborg och Stockholm) du står för drivmedel samt eventuella parkeringskostnader och parkeringsböter.
Självklart är du en bra varumärkesambassadörer för MINI. Som sådan följer man så klart svensk lagstiftning och trafikregler, undviker aggressiv körning och bara njuter av att glida runt i sin MINI :).

  • Vi vill publicera delar av din nominering samt bild på dig med din MINI efter att du fått den
  • Anställda hos 4good och MINI får inte delta i tävlingen
  • Vinnaren tas ut av en jury med representanter från 4good och MINI och kan inte överklagas
  • Vi reserverar oss för ändringar
  • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Vi vill gärna ha en uppföljning om hur din MINI har hjälp dig <3