Vi möter Fernando Di Luca, en äkta entreprenör som vi har längtat efter att få träffa i Sunshinepodden! På 60-talet hoppade han på sin vespa och drog från den lilla byn Fano i Italien. Nyfikenheten tog honom hela vägen till Sverige. Här har han gjort en otrolig resa med sin passion för den italienska livsstilen och maten och företaget Zeta. Han är mannen som tog den italienska maten till Sverige, var toppsäljare av pasta, och introducerade olivoljan som på den tiden bara såldes på apoteket för helt andra syften än att ringla över salladen eller doppa brödet i. I veckans avsnitt med underbara Fernando får ni höra varför just han har lyckats och hur det kom sig att han stannade i Sverige. Ni får även ta del av mycket värdefullt kring den så hälsosamma medelhavskosten och den produkt som han i 18 år har drömt om att få ut på marknaden och äntligen lyckats! Grazie mille Fernando!
Lyssna på avsnitt i din podd-app, till exempel i Itunes, Acast, eller på Spotify!