Nu pratar vi mat, mat, mat! Hur skapar du den där lilla extra tvisten, hur du gör dina egna godaste dipper, bästa drinken och hur du ska tänka för en lyckad bjudning. Vi pratar om favoritmaten, om att fritera mera, om vad umami egentligen är och hur du gör en snygg uppläggning. Något som är lite av Catarina Königs signum.
För hur har livet förändrats för henne sedan hon klev in i Sveriges Mästerkock med sina Bao Buns som första rätt 2016? För hon vann inte bara tävlingen då, hon sopade banan med alla vinnarna och blev också decenniets Mästerkock 2020! Wow, vi är inte lite imponerade och så glada få möta henne för att få matpepp, tips och tricks från en riktig Matfashionista. Du får också hennes bästa tips på restaurangerna i Sverige du inte får missa att besöka så tune in för ett avsnitt som kommer få smaklökarna att dansa!
Vad tyckte du om det här avsnittet? Dela gärna med dig i Sunshinepodden VIP.
Vill du få ett nytt avsnitt från Sunshinepodden varje söndag? Klicka prenumerera i din poddcasterapp.
Vill du få pepp, inspiration och inbjudningar från oss? Prenumera på vårt nyhetsbrev här.