Meny

#45 Line Jobeus – Jag är inte rädd för att prova på saker

11 september 2016

Att Line Jobeus skulle jobba med mat var det aldrig någon tvekan om. Redan som tonåring bakade hon bullar och bjöd på dem i skolan. Men efter att hon jobbat extra under gymnasiet på Carotte, en av Sveriges första Cateringfirmor som då hade både kök och kontor i samma rum, ställde hon sig frågan: ”Vill jag driva företag eller vill jag bli jätteduktig kock?” Sagt och gjort, 23 år gammal blev hon delägare i företaget och idag äger hon, tillsammans med sin man, hela catering- och restaurangbolaget Carotte med över 50 anställda, sex restauranger och ett stort cateringkök i Stockholm.

Lines entreprenörsanda och starka driv har pushat henne att våga testa sig fram, och hon har både invigt och klubbat igen restauranger. Only the sky is the limit!

Hör Line Jobeus story här!

Nästa artikel

#44 Malin Sävstam - fann lycka och kärlek mitt i sin djupaste sorg

4 september 2016